sâmbătă, octombrie 24

Acuzații GRAVE la adresa lui Orban: ”Ar fi fost arestat în timpul ședinței de Guvern” / video

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a făcut acuzații grave la adresa Guvernului PNL.

Marcel Ciolacu a acuzat că prin ”HG emis de premierul Orban s-a avut grijă întâi de mita electorală și de primarii cumpărați de la PSD, acestora alocându-le 60 de milioane de lei, iar dintre primăriile municipii reședință de județ, nicio primărie sub administrația PSD nu a primit niciun ban, toți banii au fost direcționați către primăriile conduse de PNL.”

loading...

”Este pentru prima oară în România când s-a întâmplat așa ceva, vom vedea în urma căror documente s-a emis această HG, din informațiile noastre, ea a fost înaintată de către celebrul ministru Grindă către primul ministru. O vom ataca în contencios administrativ, avem acest drept. Niciodată, nicio guvernare, indiferent de culoarea politică, nu și-a permis așa ceva. Dacă un ministru PSD și-ar fi permis acest lucru, ar fi fost arestat în timpul ședinței de Guvern. E inadmisibil și total ilegal ce a făcut Guvernul României cu aceste alocări directe din HG, unicat în România” a afirmat Marcel Ciolacu.

loading...

Conferință de presă susținută de președintele #PSD Marcel Ciolacu după reuniunea Consiliului Politic Național, la sediul PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 15 septembrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *