joi, octombrie 29

”Am oprit un camion de lemne pentru care avem suspiciuni. Politia ne-a amenintat cu dosar penal iar Jandarmeria …” / video

Filmare socantă in România normală. ”Am oprit un camion de lemne pentru care avem suspiciuni ca ar transporta lemn ilegal. Politia Romana ne-a amenintat cu dosar penal iar Jandarmeria Română ne-a legitimat, informandu-ne ca participam la o adunare publica nedeclarata.

Rusine institutiilor ca lucreaza mânã în mânã cu hotii de lemne!

loading...

Soferul camionului a fost foarte agresiv si era sa dea peste noi, in incercarea lui disperata de a fugi de responsabilitate. Asteptam ISCTR-ul sa vina sa masoare lemnul si sa ia masuri impotriva acestui camion de lemne”, a scris organizatia Evolutie in Institutie.

loading...

Am oprit un camion de lemne pentru care avem suspiciuni ca ar transporta lemn ilegal.Politia Romana ne-a amenintat cu dosar penal iar Jandarmeria Română ne-a legitimat, informandu-ne ca participam la o adunare publica nedeclarata. Rusine institutiilor ca lucreaza mânã în mânã cu hotii de lemne! Soferul camionului a fost foarte agresiv si era sa dea peste noi, in incercarea lui disperata de a fugi de responsabilitate. Asteptam ISCTR-ul sa vina sa masoare lemnul si sa ia masuri impotriva acestui camion de lemne.

Publicată de Evoluție În Instituție pe Vineri, 18 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *