joi, octombrie 29

Analist: Când ai asemenea exemplare nevertebrate, cu creier de moluscă, aduse la putere de …

Analistul Dan Diaconu l-a criticat dur pe premierul Ludovic Orban care a întrebat un bătrân în scaun  cu rotile „ce viteză prinde”. Dialogul socant a avut loc la Pitești, în timpul unei vizite electorale.

„Sănătate! Vă salut, bine v-am găsit, numai bine!”, a spus Ludovic Orban când l-a văzut pe bătrân în scaunul cu rotile. S-a apropiat de el și și-au strâns mâinile, potrivit înregistrării surprinse de un jurnalist, Dan Barbu, care a postat filmarea pe Facebook.

loading...

„Cu respect, numai bine”, a răspuns bătrânul. Dialogul a continuat:

L. Orban: „Ce viteză prinde?”

loading...

Bătrân: „Nu, păi asta e de handicap… foarte ușor… prinde mai mult, da’ o las ușor, așa…”

L. Orban: „Numai bine.”

”Klaus Iohannis: „Este o mare realizare, trebuie să recunoaştem acest lucru. Este cert, după Revoluţie, cea mai mare realizare de acest tip, de tip metrou, din România.”
Ludovic Orban(adresându-se unei persoane cu handicap locomotor aflate într-un cărucior): „Merge, merge? Cât prinde la oră?”

Când ai asemenea exemplare nevertebrate, cu creier de moluscă, aduse la putere de majorități clare, nu înțeleg cum de-s oameni care refuză să vadă că meciul e definitiv pierdut. Nu vedeți că țara e plină ochi de proști care iau decizii? Nu se mai poate face absolut nimic. Păstrarea sistemului democratic e condamnarea țării la tembelizare. Ori schimbăm țara radical, din temelii, ori mergem acasă!”, a scris analistul Dan Diaconu pe pagina de socializare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *