vineri, octombrie 23

Analist, despre alegerea lui Fritz: Îmi spunea un timișorean că n-a fost vina lor întrucât …

Dominic Fritz a fost ales primarul Timișoarei și acum nu exclude o candidatură pentru Cotroceni. „În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”, a spus acesta la Digi 24. Analistul Dan Diaconu reactioneaza pe pagina de socializare.

”Îmi spunea un timișorean că n-a fost vina lor întrucât n-au avut ce vota. „Ce-ai fi vrut, să-l punem din nou pe Robu?”. M-am săturat de retorica asta. Pe Robu cine-l pusese primar? L-a trimis Putin? Veniseră extratereștrii ca să-l impună? Aiurea, tot timișorenii l-au votat! Așa cum au votat fiecare primar de la Revoluție încoace.

loading...

Stau și-njură că nu mai pot, că românii sunt hoți. Păi, băi cinstiților, voi ce sunteți? Klingonieni cărora le sunt impuși românii? Ce rasă sunteți de glăsuiți tot în română? Sau îmi veți spune că sunteți rasă bănățeană? Succesuri! Puteți să-ncepeți să scrieți dicționarul bănățeano-român precum ceilalți amarnici, manipulați tot de ruși.

O să vă-ntreb un singur lucru simplu ca „bună ziua”: dacă sunteți voi superiori, dacă sunteți atât de deștepți și evoluați, cum mama naibii de n-ați reușit să găsiți unul de-al vostru care să vă scoată din rahat? E ăsta semn de superioritate sau de slăbiciune? Atât”, a scris Dan Diaconu.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *