marți, decembrie 1

Analist: La noi Plăvanul – un oligofren incapabil să lege două vorbe fără prompter – a fost …

”La noi Plăvanul – un oligofren incapabil să lege două vorbe fără prompter – a fost ales președinte cu cel mai mare număr de voturi și cel mai mare procent(asta dacă-l excludem pe nea Nelu, ale cărui peste 80 de procente din mandatul inițial le putem pune pe seama lipsei inițiale de instinct democratic). La ei, Biden, un ramolit retardat, bănuit a fi pedofil și corupt până-n măduva oaselor, este cel mai votat președinte din toate timpurile.  Câtă simetrie! Punem pariu că se vor simpatiza reciproc din prima privire, în ciuda șepcii MAGA pe care-a purtat-o Plăvanul? Va fi nevoie doar de-o privire, atât, și-apoi pe loc se va suda legătura. Deh, ca de la furnizor la consumator”, a scris analistul Dan Diaconu pe pagina de socializare.

Președintele Klaus Iohannis cu slugarnicia caracteristica i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare președintelui ales al SUA, Joe Biden. „Aștept cu interes să lucrăm împreună”, scrie Klaus Iohannis, care îl felicită pentru câștigarea alegerilor și îi mulțumește lui Biden pentru contribuția adusă parteneriatului strategic dintre România și SUA în perioada în care acesta a fost vicepreședintele SUA.

loading...

„Stimate domnule Președinte-ales,

Am deosebita onoare și plăcerea de a vă adresa felicitările mele cu ocazia alegerii dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii.

loading...

România, în calitate de partener strategic de încredere al Statelor Unite, rămâne ferm angajată să continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategică, apărare și economice.

Mandatul dumneavoastră de Președinte al Statelor Unite ale Americii va marca, cu siguranță, consolidarea în continuare a cooperării deja excelente dintre România și Statele Unite, la care ați avut deja o contribuție substanțială, în calitate de Vicepreședinte. În acest context, îmi amintesc cu deosebită plăcere vizita pe care ați făcut-o în România, în anul 2014, precum și sprijinul personal pe care l-ați acordat în mod constant țării mele.

Aștept cu interes celebrarea, în 2021, a 10 ani de la Declarația Comună privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI dintre România și Statele Unite ale Americii, adoptată în timpul mandatului dumneavoastră de Vicepreședinte. România și Statele Unite împărtășesc valorile democrației, drepturilor omului, bunei guvernări și statului de drept, Parteneriatul nostru Strategic contribuind decisiv la transformarea democratică a țării mele.

România este ferm alături de Statele Unite pentru a face față provocărilor actuale, de la sănătate la economie și schimbări climatice, și de la securitate la drepturile omului, scopul nostru fiind asigurarea unui viitor mai bun pentru popoarele noastre.

În calitate de partener strategic al Statelor Unite și aliat în cadrul NATO, România rămâne angajată să își aducă aportul în ceea ce privește cheltuielile de apărare (burden sharing) și să contribuie în continuare la securitatea, prosperitatea și reziliența comunității globale a democrațiilor.

Vă doresc mult succes în preluarea mandatului dumneavoastră de Președinte al Statelor Unite ale Americii în acest context complex și aștept cu interes să lucrăm împreună în scopul promovării obiectivelor noastre comune.”, îi transmite Klaus Iohannis lui Joe Biden.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *