sâmbătă, octombrie 31

Analist: Membrii acestui partid sunt deasupra legii

Bogdan Chirieac a comparat USR-ul cu partidul lui Corneliu Vadim Tudor, pentru modul în care atrage susţinători. 

„La locale, USR a luat circa 9 la sută. La europarlamentarele de anul trecut, 22 la sută. Soluţia logică sau analiza normală pentru ceea ce s-a petrecut la Sectorul 1, adică fuga cu sacul în spate, sacul de voturi, şi procurorul şef de secţie care nu a luat nicio măsură, ar fi decredibilizarea USR-ului. Dar nu, este un sentiment de impunitate. Membrii acestui partid sunt deasupra legii. Gândeşte-te la Corneliu Vadim Tudor. De ce urcase acesta în aşa fel încât în 2000 luase 30 la sută? Din următorul motiv. El jignea, calomnia, insulta. Toată justiţia, serviciile, îl scoteau basma curată. Atunci, omul a avut o aură de impunitate, a fost deasupra legii. ”Putem face ce face domnul Vadim, pentru că nici noi nu vom păţi nimic”. Exact asta se întâmplă cu USR. Cred că la parlamentare, în ciuda a ceea ce am văzut la Sectorul 1, va lua un scor mai mare”, a spus Bogdan Chirieac. Acesta mai spune ca vom avea alegeri in orice conditie.

loading...

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că alegerile parlamentare ar putea fi amânate. Analistul politic Bogdan Chirieac l-a contrazis şi a afirmat că, în mod sigur, alegerile vor fi organizate pe 6 decembrie, aşa cum doreşte Guvernul Orban, pentru că PSD nu ar mai avea majoritate în Parlament, potrivit dcnews.ro.

„Eu cred că trebuie să învățăm din greșelile noastre. Trebuie să învățăm că democrația are costuri, dar avem și responsabilități față de români. Dacă după această telenovelă ieftină, întâmplată numai la nivelul Bucureștiului și părtinitoare, cu peste 2.000 de cazuri… specialiștii au început să iasă și să ne atragă atenția că vom rămâne izolați în toată Europa. Pandemia este clar că nu este în acest moment controlată și gestionată de către guvern. Vom vota amânarea alegerilor”, a transmis Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

loading...

Bogdan Chirieac îl contrazice. „Nu ne mai interesează”. „Da, vom avea alegeri pe 6 decembrie. Indiferent de situaţia epidemiologică şi indiferent de logică şi raţiune. Numărul de infectări pe Bucureşti şi în România a crescut atât de mult, dar nu ne mai interesează infectările, decesele, important este ca PNL şi preşedintele Iohannis să îşi impună Parlamentul şi Guvernul său. Nu se vor amâna, pentru că PSD nu mai are majoritate. Am văzut asta la moţiune. Nemaiavând majoritate nu mai poţi face nimic. În plus, USR abia şi-a făcut mâna cu fraudarea alegerilor”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *