sâmbătă, octombrie 31

Analist: Se cam ca** pe ei de frică USRI-știi când vorba despre renumărarea voturilor

Atmosferă tensionată la Biroul Electoral al Sectorului 1, unde protestează câteva zeci de oameni. Ei cer renumărarea voturilor, ceea ce solicită și primarul în funcție, Dan Tudorache. Asta după ce azi-noapte Clotilde Armand și-a proclamat victoria în alegerile pentru Primăria Sectorului 1 din București. Ea susține că are cu peste 1.000 de voturi peste Dan Tudorache și că nu mai e nevoie de renumărarea voturilor. Biroul electoral Central este, însă, cel care va lua o decizie privind eventuala renumărare. Iar astfel de solicitări au început să vină și din alte părți. Gabriela Firea vorbește și ea despre fraudă și renumărare. Analistul Dan Diaconu a scris câteva cuvinte pe această temă.

”Se cam cacă pe ei de frică USRI-știi când vorba despre renumărarea voturilor. Chestia e interesantă și, dacă nu avem memoria scurtă, ne reamintim cum la europarlamentare nu s-au închis cheile. Mai țineți minte? Și-acolo s-a furat porcește. Dar s-a pus batista pe țambal.  Ce-au făcut acum USRI-știi? Așa, pe nepusă masă, au ieșit în stradă la presiune. Cică durează prea mult numărarea la Sectorul 1. Păi de ce, micuților, nu ieșea din urnă așa cum fusese stabilit la blatul cu sondajele? Cinstiții pământului ieșeau în stradă să-și urle dezamăgirea. Măi să fie! Aproape că-mi dau lacrimile.

loading...

Și, cum nu am mintea scurtă, îmi amintesc de scamatoriile lui Barna cu fondurile europene. Așa-i că le uitaserăți? Știu, au rămas neinvestigate, așa cum se întâmplă de fiecare dată când ursul joacă în limita perimetrului trasat. Așa-i că acum aveți revelația hoților care s-au obișnuit să strige hoții? D-aia au ieșit în stradă, ca să șteargă urmele mai repede!

Acum urlă pe toate canalele că nu e moral să se renumere voturile. Păi de ce mă? N-ar trebui să iasă același lucru din urnă? Aveți vreo jenă? Nu mai amintesc că pe facebook-ul tovarășei Clotilde a apărut un proces verbal cu câteva ore înainte ca acesta să devină public. Deh, STS-ul și el e cu nașu-n suflet! N-am nicio îndoială că se va pune batista pe țambal. Doar la butoanele BEC-ului, strict întâmplător desigur, se află Horia Șelaru. Aveți revelații? Știu. De-aia nu-mi pierd eu memoria, pentru a vă ajuta să vedeți limpede. Somn ușor!”, a scris analistul Dan Diaconu.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *