marți, decembrie 1

Analist: Supuneți-vă poruncilor plăvano-liberale și …

Analistul Dan Diaconu se amuză pe seama Guvernului Catastrofă condus de Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

”Supuneți-vă poruncilor plăvano-liberale! Ei nu sunt ticăloși, ci bineintenționați. Singura problemă a lor e că „PeSeeDeee” a dat cu pandemia asta în ei și-acum sunt ocupați cu rezolvarea problemei. Oricum, după ce va trece nebunia asta și nu vor mai muri oamenii din cauza covid-ului, Plăvanul vă promite că nimeni nu va mai muri de nimic. Și nu-s promisiuni electorale! Uitați un exemplu: cu toată pandemia, acum sunt mai puțini morți ca anul trecut. Dacă nu era pandemia, moartea era aproape abolită din România.
Liniștiți-vă, așadar și stați în locurile voastre, cu masca pe figură. Fiți precàuți! Votați ce vă cere Plăvanul și-o să ajungeți nemuritori. Cel puțin până pe 6 decembrie, apoi mai vedem noi!

loading...

Două-trei rânduri în care veți înțelege cum fugiți după fentă. Văd că v-ați obișnuit cu Plăvanul ieșind zilnic la lectura de pe prompter. Chestiunea pe care v-o spun e una simplă: în urmă cu câteva zile cineva l-a întrebat pe Plăvan cum se face că în România nu se mai moare de nosocomiale. Știți, era vorba despre chestia aia incriminată la Ponta și pentru care Vlad Voiculescu a anihilat secțiile de arși din România. Prins în flagrant, Plăvaul a spus că „va cere un raport”. L-a mai întrebat cineva de raportul ăla? Știați că dacă-l întreabă cineva ceva legat de nosocomiale, respectivul jurnalist își pierde acreditarea la Cotroceni?

Și uite-așa, iar ați fugit după fentă. Păi cum să mai raportezi nosocomiale că se duce naiba mortalitatea de Sars-CoV-2 la vale și-și strică Plăvanul minune de campanie electorală. Nu uitați, într-o săptămână vor începe să se vadă rezultatele înțeleptelor măsuri. Ce vă mai place fenta!”, a scris Dan Diaconu.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *