luni, octombrie 26

Analist: Ți-a plăcut mu*a, Plăvane? Spuneai că e o opinie politică? / video

La coborârea din mașină pentru a participa la inaugurarea liniei de metrou,  președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu strigăte de către Oana Lovin. Protestatara Oana Lovin pare că i-a strigat ”MUIE” președintelui Klaus Iohannis. O opinie politică, după cum afirma chiar Klaus. Ea ar fi fost ridicată de jandarmi imediat.

”Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?” a spus Oana Lovin, care a spus ca în procesul verbal să scrie că recunoaște și că nu regretă fapta. ”Să curgă amenzile ca împrumuturile lui Cîțu” a spus Oana Lovin, în video live de pe Facebook. Protestatara a acuzat jandarmii că au tras de ea și că au ținut-o ostatică. Ea a acuzat dubla măsură. ”Am strigat plăcuța suedeză, el a încurajat și a spus că e opinie politică” a subliniat Oana Lovin. Ea a primit amenda de 400 de lei. Analistul Dan Diaoconu a remarcat că ”mu*a” s-a întors.

loading...

”Ți-a plăcut muia, Plăvane? Spuneai că e o opinie politică? Orice om normal ar fi considerat că introducerea vulgarității în politică e un semn de cădere. Ce să înțelegi tu, prostule? Erai bucuros că-i înjură pe pesediști!  Iată că muia s-a întors. De data aceasta, precum bumerangul, ți-a aterizat direct pe bot. Degeaba i-ai chemat pe prostestatarii de serviciu, căcații violenți care ți-au făcut jocul. Canci! Muia te-a lovit drept în bot.

Plăvane, îți spun de-acum, așa cum ți-aș fi spus și pe vremea în care te delectai cu muia pesedistă-n gură: ăsta e abia începutul. Cine ridică muia, de muie va pieri! Tu, Plăvane, cu siguranță vei muri înecat. Ceasul bate, nevertebratule!”, a scris analistul Dan Diaconu.

loading...

Și deputatul PSD Liviu Pleşoianu îl acuză pe Klaus Iohannis de ipocrizie. Acesta arată, într-un colaj video, că preşedintele se declara revoltat, în 2018, că persoanele care protestează împotriva PSD sunt legitimate de jandarmi, iar în 2020 tocmai persoanele care protestează împotriva lui Iohannis sunt săltate rapid de forţele de ordine.

Comentariul lui Pleşoianu vine după ce protestatara Oana Lovin a fost înlăturată de jandarmi şi amendată după ce a strigat lozinci la portavoce împotriva preşedintelui Iohannis, cu ocazia inaugurării metroului din Drumul Taberei.

”Așa ceva nu am avut încă în România. Așa ceva nu este posibil într-o țară europeană, într-o țară democratică. Și nu numai atât, au început acțiuni de neimaginat, persoane care îndrăznesc, atenție, să își expună public opinia anti-PSD, sunt luate în plină zi de poliție. Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului”, spunea Klaus Iohannis în 2018 când simpatizanții PNL împărțeau după bunul plac ”MU*E” pesediștilor. Când roata s-a întors și activista Oana Lovin  a făcut același lucru, imediat  a fost săltată ca președintele să  nu fie deranjat.

„VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde! În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă „opinia politică” la adresa lui Werner. O singură „opinie politică” și… GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie – Măria Sa Werner – țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

…Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis… Uite ce frumos ziceai în 2018: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!”… Hai, spune și acum exact la fel! P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie…”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

MUIE KWI

Publicată de Oana Lovin pe Marţi, 15 septembrie 2020

 

VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde!

VIDEO: IPOCRIZIA lui IOHANNIS în 70 de secunde!În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă "opinia politică" la adresa lui Werner. O singură "opinie politică" și… GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie – Măria Sa Werner – țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime "opinia politică". …Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis… Uite ce frumos ziceai în 2018: "Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!"… Hai, spune și acum exact la fel!P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Marţi, 15 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *