joi, octombrie 29

Andronic, despre validarea lui Armand: Judecătorii nu au vrut să …

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 a validat joi, 15 octombrie, mandatului de primar al Primariei Sectorului 1, castigat de Clotilde Armand. Decizia este executorie, dar poate fi atacata cu apel. Practic, din acest moment Clotilde Armand isi poate prelua mandatul de edil.

UPDATE ora 12.00 „Admite sesizarea formulata de Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1, Sector 1 Bucuresti. Valideaza mandatul pentru functia de Primar al Sectorului 1 Bucuresti, obtinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Aliantei USR-PLUS.
Dispune comunicarea prezentei incheieri de indata Prefectului si Secretarului General al Sectorului 1 Bucuresti, cel din urma are obligatia aducerii la cunostinta publica, prin afisarea incheierii, la sediul Primariei Sectorului 1, in termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie.

loading...

Cu drept de apel in termen de 2 de zile de la aducerea la cunostinta publica, ce se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, conform art. 396 alin. 2 Cod de procedura civila, azi, data de 15.10.2020,” este minuta Judecatoriei Sectorului 1.

Armand a postat pe Facebook decizia Judecatoriei cu hastagul #touche. Jurnalistul Dan Andronic a reactionat.

loading...

”Deși fraudele de la Sectorul 1 au fost mai mult decât evidente, judecătorii nu au vrut să declanșeze o furtună. Au preferat să valideze candidatura lui Armand Clotilde. O atitudine care ne duce acolo unde ne este locul.  De fapt alunecăm de la Apus spre Răsărit… Că doar asta înseamnă Neo-Marxism.”, a scris jurnalistul Dan Andronic.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *