vineri, octombrie 23

Anisie recunoaște ce pentru noi era limpede: Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu

Cu 4 zile înainte de cel mai incert debut de an școlar din ultimii 30 de ani, ministrul Educației se plânge că “nimeni nu vine cu soluții”.

“Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!”, scrie ministrul Educației, Monica Anisie, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

loading...

Mesajul ministrului Educației, Monica Anisie, cu 4 zile înainte să înceapă școala și în aceeași zi în care părinții au aflat dacă școlile/grădinițele îi primesc sau nu pe copii la ore, în contextul pandemiei COVID-19:

“Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! 😔

loading...

Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!
Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală!”

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *