vineri, octombrie 30

Avocat: O țață analfabetă, Mădălina Pușcalău, zisă Dobrovolschi, țuțăra lui Iohannis și …

”Voi sunteți jurnaliști și politicieni? Scursuri ale societății. Bre, PUȘCALĂU, vezi-ți de penalul și patronul tău MARICEL PĂCURARU, care te plătește din ce? Din bani cinstiți? Doar asta ai mai găsit de muncă?”, a scris revoltat avocatul Aurelian Pavelescu pe pagina de socializare. Acesta s-a enervat după ce Mădălina Pușcalău s-ar fi referit urât față de PNTCD. ”Dă lecții de morală politică pentru PNȚCD! La o emisiune electorală în care sunt invitați 3 PNL-iști și 1 PMP-ist, adică toți ciumeții de la putere, cu PUȘCALĂU dirijoare: cei din platou nu au dreptul decât să confirme ce zice PUȘCALĂU, că așa e, desigur! Că jos PSD, că PNȚCD e cu PSD și distrus de Pavelescu etc.!”, a mai scris avocatul. Redăm întreaga postare.

”Vă spun eu, o țață analfabetă, Mădălina Pușcalău, zisă Dobrovolschi, țuțăra lui Iohannis și refugiată la postul penalului MARICEL PĂCURARU (cu pușcărie făcută la executare, pe muchie, nu din vorbe). Același MARICEL PĂCURARU care, prin 2005, cu sindicatele de la Poșta pe care o jupânea, a vrut să preia prin forță PNȚCD cu niște haimanale: m-am întâlnit cu el și i-am spus că-l ia mama dracului! S-a speriat și și-a retras gorilele!

loading...

Acum, Pușcalău ce-mi făcea la postul lui MARICEL penalul, care a luat Realitatea de la Vântu? Dă lecții de morală politică pentru PNȚCD! La o emisiune electorală în care sunt invitați 3 PNL-iști și 1 PMP-ist, adică toți ciumeții de la putere, cu PUȘCALĂU dirijoare: cei din platou nu au dreptul decât să confirme ce zice PUȘCALĂU, că așa e, desigur! Că jos PSD, că PNȚCD e cu PSD și distrus de Pavelescu etc.!

Bre, analfabeților, mi-au trecut prin mână ca profesor de română mii de-alde voi, le dădeam 5 ca să treacă clasa! Ce știți voi de PNȚCD? Voi sunteți jurnaliști și politicieni? Scursuri ale societății. Bre, PUȘCALĂU, vezi-ți de penalul și patronul tău MARICEL PĂCURARU, care te plătește din ce? Din bani cinstiți? Doar asta ai mai găsit de muncă? Ești mai sinistră și decât săraca DENISE RIFAI, i-ai furat și emisiunea: nu cumva se încadrează la penalul din capul tău? Zice lumea că trăgeai la ayahuasca, mergem la poligraf?”, a scris avocatul Aurelian Pavelescu pe pagina de socializare.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *