marți, decembrie 1

Avocatul Gheorghe Piperea, reacție la declarațiile președintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a făcut marți seara câteva declarații de la Palatul Cotroceni în contextul crizei in care se afunda tara noastră. Președintele a atacat ca de obicei PSD și a anuntat ca pregateste de vaccinarea anti – COVID desi in farmacii nici vaccinul impotriva gripei nu se gaseste. Ca sa nu mai vorbim ca nu exista încă vaccinul anti-COVID.

”Mă scuzați pentru avalanșa de postări, dar a vorbit liber președintele și a scos prea multe perle ca să rămânem inerți.
Voila:
“Partidul Național Liberal este la guvernare și împreună cu mine ne străduim, luăm măsurile care se impun, facem achizițiile, facem testările, pregătim vaccinarea și așa mai departe”.
Și cică România are o Constituție, în care se spune că președintele țării trebuie să fie independent și imparțial…

loading...

PS Declarația era în legătură cu colaborarea încă în vigoare dintre guvernul “meu” și dl Rafila, primul pe lista de candidați ai PSD pe listele de la București. De unde concluzia că dl președinte are și propria opoziție, deci va avea și propriul parlament începând din 7 decembrie. Asta e bine – nu va mai exista un inamic public pe care să dea vina, iar opoziția extra-parlamentară se va ivi instant și natural, în afara controlului neo-securității”, a scris avocatul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *