luni, octombrie 26

Avocatul lui Dan Tudorache, noi declarații despre suspiciunile de fraudă de la Sectorul 1

Gheorghe Piperea, avocatul lui Dan Tudorache, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre în scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Avocatul susţine că a fost vorba de ”o masivă fraudă electorală”, în cazul lui Dan Tudorache, candidatul PSD la Primăria Sectorului 1. Într-o filmare publicată pe Facebook se vede cum aproximativ 20 de persoane desfac sacii şi sortează buletinele de vot.

Mai mult, se observă şi o maşină de tocat foi şi un maldăr de fâşii de hârtie. Avocatul lui Dan Tudorache spune că dacă nu vor fi puse sigilii în camera unde sunt sacii cu buletinele de vot există riscul ca toate urmele să dispară. ”Noi avem în momentul de faţă, cel puţin patru serii de consideraţii şi indicii puternice din care rezultă că această validare a acestui mandat nu este poosibilă, întrucât este o masivă fraudă electorală, exceptând imaginile.

loading...

Noi nu avem aceste probe, pentru că spre deosebire de domnii de la USR, care au pătruns în acele sedii ca prin brânză, parcă erau în elementul lor acolo, parcă erau parte dintr-un scenariu bine pus la punct. Erau foarte dezinvolţi. Nu a pătruns nimeni acolo, nu se ştie ce anume era în acel sediu.

Nu se ştie dacă acele documente sunt sau nu sigilate. Foarte probabil ca aceste lucruri să fie puse sub sigiliu de către procurori. De asemenea, este probabil să fie depozitate în condiţii improprii, în aşa fel încât să se şteargă orice fel de urmă”, a spus Gheorge Piperea, în exclusivitate la Antena 3.

loading...

Clotilde Armand a reactionat pe pagina de socializare ieri seară și a amenințat cu DNA.

”Multe titluri de „presă” astăzi informează fals oamenii că se reiau alegerile în sectorul 1 sau că nu am fost validată primar al sectorului 1. Avocatul fostului primar pesedist plătit din banii primăriei să-l apere pe fostul primar pe persoană fizică apare pe la televiziuni susținând că au fost fraudate alegerile locale în sectorul 1. Alt mare avocat în conspirații și vajnic luptător împotriva folosirii măștii de protecție când mii de români se îmbolnăvesc de Covid 19 iar medicii sunt epuizați de atâtea cazuri prin spitalele noastre acuză fraude la alegerile locale. Curat murdar!
Nu vă supărați, am și eu o întrebare pentru distinșii avocați: ce căutau membrii PSD cu sute de procese verbale în alb deasupra Biroului Electoral de Sector și de ce sediul de campanie al PSD funcționa într-o instituție a primăriei fix deasupra BES?! Pauză…

Este dramă mare prin PSD. S-a închis robinetul cu bani publici și acum vor plăti pentru dezmățul lor. Mai răsfirați… doamnelor și domnilor. Ce s-a întâmplat astăzi? Adevărul: Judecătoria Sectorului 1 București a dispus disjungerea cererii PSD și a amânat pentru miercuri validarea mandatului meu. De aici până la declarațiile caraghioase făcute de pesediști este o mare distanță.
Apoi, se tot plânge fostul primar pe la „Secția lui Tudorel”. Doamnelor și domnilor de la PSD oare nu știți dvs. că această secție încalcă dreptul Uniunii Europene și trebuie desființată?! Vă întreb prietenește: dacă aveți atâtea dovezi de fraudare de ce nu mergeți la DNA?! De fapt oricum o să mergeți. Curând”, a scris Clotilde Armand.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *