duminică, noiembrie 1

Avocatul lui Tudorache: Sunt la Poliție să …

În jurul orei 23:40, avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan a dezvăluit la Antena 3 că primarul Dan Tudorache nu mai poate face, în principiu, nicio contestație, dat fiind faptul că procesele verbale au fost reținute, iar procuroarea refuză restituirea lor.

Totuși, în ultimele minute, s-a dat dispoziția de copiere a 473 de procese. Chiar și așa, Tudorache n-ar ști ce să contesteze cu exactitate până la 00:00, pentru că nu le-a citit.

loading...

Termenul limită, ora 00:00. Totuși, Mihai Drăgan a spus că se va cere BEC o posibilitate de prelungire, dată fiind situația.

„Doamna Clotilde Armand se victimizează peste tot că a interceptat dumneai niște procese verbale. În fapt, acel domn cu procesele verbale era curierul care ducea procesele la sediu pentru formularea unei contestații, la ora 15. Contestație pe care înțelegeam s-o facem împotriva rezultatului alegerilor și modului în care au fost efectuate și numărate”, a declarat Mihai Drăgan.

loading...

Avocatul lui Tudorache a mai precizat că, „în urma acelui scandal și a chemării poliției, procesele verbale au fost ridicate. Termenul limită pentru contestație este 23:59, în seara aceasta. Doamna procuror de la Sectorul 1 refuză să ne restituie procesele verbale. Acum trei minute a dat dispoziție să se copieze 473 de procese verbale și să ni se dea aceste copii. Uitându-mă la ceas, îmi dau seama că mai sunt 20 de minute. Nu știm ce contestăm… Vom face o cerere la BEC ca să prelungească acest termen, având în vedere situația”.

„Sunt la poliție, abia a venit ordonanța care să-mi permită să iau acele copii. Primarul Tudorache în principiu nu mai poate face niciun demers împotriva modului în care s-au desfășurat alegerile”, a mai spus avocatul.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *