vineri, octombrie 30

Avocatul Piperea: ”Ca să închidă gura celor care strigă “fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând

Ca să închidă gura celor care strigă “fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând stare de urgență, potrivit avocatului Gheorghe Pieperea. Mircuri seara, Klaus Iohannis s-a declarat extrem de multumit de modul in care au fost organizate alegerile locale. Acum intelegem de ce.

”Ca să închidă gura celor care strigă “fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând stare de urgență. Urmăriți cifrele epidemice de azi. Dacă cifra pozitivilor va fi mai mare de 2500, lockdown-ul e cert, cel puțin în București. Luați cu asalt super-market-urile, că rămâneți fără făina, drojdie, ulei și hârtie igienică. PS “Justițea” poate funcționa și online. Alegerile pot fi anulate pentru fraudă și prin procese derulate pe skype/zoom/Teams/google meet”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe pagina de socializare.

loading...

Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, a declarat că imaginile cu sacii de voturi demonstrează clar că alegerile au fost fraudate, lucru inadmisibil în zilele noastre.

„Să vă spun că și eu sunt locuitor al Sectorului 1 și ma oripileaza ceea ce am văzut aseară. S-au furat mai mulți saci, nu doar unul singur. Unul a fost adus, dar după aceea au fost aduși și puși în altă parte decât în locul de unde s-au luat. De ce spun treaba asta, pentru că din momentul în care s-a stins lumina după primul sac sustras acolo, în momentul ăla s-a stins lumina și apare o altă imagine în care cineva aduce un sac și îl pune lângă ușă.

loading...

Ca urmare momentul în care s-a filmat aducerea unui sac, era lumină acolo. S-au luat mai mulți saci, nu doar ăla. Așa se prezumă din acele imagini.

Sigur că până la urmă este clar că sigur este vorba despre o fraudă electorală care face parte dintre cele 7 infracțiuni electorale din Codul Penal. Oricine poate să-l consulte și să vadă ce este o fraudă electorală pentru că așa se numește infracțiunea. Este ceva absolut incredibil și vreau să închei că mi-a adus aminte de 1917, este o situația care și comuniștii au avut de suferit de la bolșevici, este absolut imposibil de imaginat așa ceva în zilele noastre.”, a declarat Gheorghe Iancu în direct la RealitateaPlus.

Analistul Bogdan Chirieac este pesimisit (sau realist) și susține că nimic nu se va intampla chiar daca imaginile cu frauda la vot au fost date publicitatii. Acesta afirma că Clotilde Armand este un primar ilegitim dar Sistemul a ales peste capul cetatenilor.

”Imi este teama ca nu o sa se intample nimic. Cineva vrea sa ne arate ca indiferent care este vointa poporului se face cum vor sefii. Cei care au cerut nenumararaea au fost cei de la PSD pe baza unor dovezi. Cei care s-au opus sunt cei de la USR-PNL. Dacă nu aveam ce ascunde nu trebuiau sa se opună. După ce s-au dat imaginile chiar nu mai este nevoie de o renumărare. Probabil urmează ceva în țara asta. După cum arata lucrurile, alegerile pe Bucuresti ar trebui să fie reluate dar ma tem ca asta nu o sa se intample, nici chiar la Sectorul 1. Exista un semnal ca indiferent de opinia publica, autoritățile nu țin seama de ea și fac cum cred ele de cuviinta, in interesul propriu. Doamna Clotilde Armand este un primar ilegitim. Rămâne primar că Sistemul o doreste primar”, a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

loading...

1 Comment

  • Cornel Bruma

    Dragii mei ,avem o situtie foarte tristà . Nu am nici un comentariu- deoarece as pierde timpul degeaba sà analizez. Un singur lucru vreau sà spun în concluzie : Rusine ! celor care ignorà oamenii iesiti în stradà ! Oricum o zi bunà la toatà lumes .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *