luni, octombrie 26

Badea face praf o fosta colega: “Huiduma sedentara cu…”

Realizatorul TV Mircea Badea s-a enervat teribil pe Oana Dimofte. Asta, dupa ce femeia a postat un mesaj la adresa presedintelui SUA, Donald Trump, dupa ce acesta s-a infectat cu noul coronavirus.

„Sal, Donald Trump, cf?”, a fost mesajul postat pe Facebook, la adresa presedintelui american. Cand a vazut acest mesaj, Mircea Badea a luat foc si a reactionat imediat.

loading...

Prezentatorul a distribuit postarea jurnalistei pe pagina sa de Facebook insotita de un comentariu in care a folosit un limbaj ușor agresiv. „Huiduma obeza si sedentara, cu preocupari degenerate”

„Face bine Trump, lasa sperantele degenerate. Daca n-a patit nimic de la coronavirus o huiduma ca tine, obeza si sedentara, cu preocupari degenerate si aspiratii maladive…. Sa speram ca nu i-a dat lui Biden de la progresisti, ca ala uita sa-si ia pastilele…”, a scris Mircea Badea la postarea Oanei Dimofte.

loading...

Și Radu Herjeu a taxat-o pe Oana Dobre Dimofte pentru altă postare.

”O mai țineți minte pe influențerița care rupea ușa disperată să n-o prindă-n casă cutremurul de 10 grade al(e) lui gur(u)an? Acum povestește cum a trimis-o pe fii-sa la școală, deși familia aștepta rezultatul testului covid al tatălui. Pentru că era ea foarte sigură că va fi negativ Ce să vezi, n-a fost! Cum să nu-i asculți pe acești oameni când îți spun de ce să ieși la protest în piață sau cu cine să votezi?”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *