joi, octombrie 29

Badea, reacție după victoria lui Piedone

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea  a reacționat la știrea despre victoria lui Cristian Popescu Piedone, care a câștigat Primăria Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi. Candidatul PNL-USR- PLUS, Cristian Băcanu, își recunoaște înfrângerea într-o postare pe Facebook.

„Felul in care ghiorlaie slugile lui Vintan si ale lui Rares Kakat la stirea asta…luati niste p*lacuta suedeza”, a fost reacția lui Mircea Badea.

loading...

Cristian Popescu Piedone este noul primar al sectorului 5, după alegerile locale de duminică. Cristian Băcanu, candidatul PNL susținut de USR-PLUS, și-a recunoscut luni dimineață înfrângerea.

„Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Băcanu, pe pagina de Facebook.

loading...

Astfel, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, Cristian Popescu Piedone este câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi. Fostul primar al Sectorului 4 a obținut 27,25% din voturi, în timp ce Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) a fost votat de 24,84% dintre alegători. Candidat din partea PSD, actualul primar Daniel Florea a obținut 24,84% din sufragii. Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Judecarea apelului a început în această lună.

Cristian Popescu Piedone a scris un mesaj pe Facebook prin care a marcat victoria la alegerile de duminică. Piedone, condamnat în primă instanță în dosarul Colectiv, la 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare, a fost reales în funcția de primar de către locuitorii sectorului 5.

Piedone a scris pe Facebook că ”judecata poporului a decis” și și-a numit contracandidații ”necurați”. ”Vin către primărie! Dumnezeu a fost de partea noastră!”, a mai scris Piedone pe Facebook:

”Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect! V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme. Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a scris Piedone luni dimineață.
știrea inițială

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *