joi, octombrie 29

Băsescu în hohote de râs după aflarea scorului: ”Nicușor Dan nu își va prelua mandatul…”

Traian Băsescu a avut primele reacții după aflarea exit poll-ului la alegerile locale în București.

”Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei, nu își va prelua mandatul, până ce nu retrage toate cele 400 de procese împotriva primăriei Capitalei. Și mai are de plătit și niște daune pe la procese. La unui 31 de mii, la altul nu știu câte mii.

loading...

Deci sper că va fi un primar care să nu spună: eu sunt în proces cu Primăria Capitalei. Cred că mâine o să aibă multă treabă să scrie de-astea de renunțare, și să nu treacă pe la beneficiarii autorizațiilor. Nu-i frumos!

Deci, avem primar general, avem PMP cel mai mare partid dintre partidele mici și se face și mai mare”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu.

loading...

Rezultate exit-poll alegeri locale 2020 București. Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei cu 47,2%
Potrivit singurului exit poll din România, primele rezultate ale alegerilor locale 2020 pentru Primăria București sunt următoarele:

– Nicușor Dan – 47,2%

– Gabriela Firea – 39%

Astfel, Nicușor Dan va fi primarul Capitalei pentru următorii patru ani.

”Vreau să le mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi. Vreau să le mulțumesc pentru că au avut simț civic și s-au implicat pentru viitorul lor dar și că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră.

Vreau să le mulțumesc partenerilor din USR și PLUS și PNL. PNL și USR PLUS au ascultat dorința bucureștenilor care au spus: scăpați-ne de PSD, au făcut parteneriatul și au venit cu candidați unici la Primăria Generală și la primăriile de sector”, sunt primele declarații ale lui Nicușor Dan.

”Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie.

Vreau să îi asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a administrației publice din București.

Vreau să îi asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei, că vom colabora cu mediul de afaceri, că vom colabora cu asociațiile profesionale, cu specialiștii, cu ONG-urile, pentru că trăim într-o lume complexă și primăria Capitalei nu poate să fie condusă în stitul Elena Ceaușescu”, a adăugat Nicușor Dan.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *