sâmbătă, octombrie 31

BEC nu vrea să lămurească ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Clotilde Armand și-a anunțat …

Biroul Electoral Central a respins, cu 12 voturi la 5, renumărarea solicitată de PSD la Sectorul 1. Candidatul PSD și primarul în funcție, Dan Tudorache, ceruse renumărarea voturilor de la secțiile din sector în contextul suspiciunilor de fraudă. Rămâne gestul doamnei Clotilde Armand: cel de a-și proclama victoria. Multe voci spun acum că aceasta a fost numită primar, nu votată.

În paralel, candidatul USR-PLUS, Clotilde Armand, a anunțat, marți noaptea, dar și în cursul zilei de miercuri, că este noul primar ales în această circumscripție, fără să mai aștepte anunțul B.E.C.

loading...

Înaintea deciziei Biroului Electoral Central au existat speculații că, în cazul în care competența renumărării voturilor ar fi revenit Biroului Electoral de sector, acesta ar fi urmat să respingă solicitarea PSD, sub pretextul că social-democrații nu au depus în timp util o întâmpinare în acest sens.

Primarul în funcție, Dan Tudorache, s-a aflat, miercuri dimineață, la Biroul Electoral de sector, în mijlocul câtorva zeci de susținători, care și-au reiterat cererea de renumărare a voturilor.

loading...

El a acuzat dubla măsură a USR, care a cerut renumărarea voturilor la Sectorul 5 dar s-a opus unui astfel de demers la Sectorul 1.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *