marți, octombrie 20

Bogdan Chirieac, despre REZULTATELE de la ”locale”

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat rezultatele obținute pe București și Constanța, în urma alegerilor locale de aseară.

„Este clară situaţia. PSD rămâne cu o primărie şi Robert Negoiță cu o jumătate fiindcă trei ani şi jumătate a fost PSD. Primarii care au investit în infrastructură şi-au reluat mandatele. Şi Robert Negoiță, şi Daniel Băluţă”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

loading...

Cât despre faptul că Dan Cristian Popescu nu a reuşit să obţină Sectorul 2, analistul politic a spus: „Este adevărat, dar asta fiindcă la Sectorul 2, şi mai ales la Sectorul 5, pe partea stângă au fost contracandidaţi foarte puternici. De pildă, la Sectorul 5, Daniel Florea, aflat la mică distanţă în urma lui Cristian Popescu Piedone, l-a avut contracandidat şi pe acesta şi pe Marian Vanghelie. Procentele luate de cei doi cu siguranţă se duceau către partea stângă, către Daniel Florea. A fost şi el un primar care a construit foarte mult în Sectorul 5. La fel, la Sectorul 2, a fost domnul Neculai Onțanu, tot pe partea stângă în zona aceasta, de la PPUSL, din partea centru-stânga dacă vreţi, şi lucrul acesta s-a văzut în rezultatul candidaţilor de la PSD”.

„PSD-ul pierde Constanța după multă vreme. Să vedem ce se întâmplă la preşedinţia Consiliului fiindcă e un contracandidat foarte puternic acolo: Felix Stroe. Dincolo de acest aspect, domnul acela de la USR a intrat în campanie cu un scandal imens. El merge pe ideea asta a USR-ului, că lupta împotrivă corupţiei, „fără penali în funcţii publice” şi presa a dezvăluit că nu ştiu ce a făcut cu o locuinţă.

loading...

Candidatul USR are o caracteristică specială, la fel ca doamna Armand la Sectorul 1. Orice dezvăluire se face, uneori chiar reală, despre unul din candidaţii USR, electoratul său nu o ia în seamă. Orice dezvăluire negativă pe care o faci despre un candidat. Dar sunt mulţi alţi candidaţi cu actele pe masă. Electoratul nu ţine cont de lucrul acesta”, a spus Bogdan Chirieac.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *