marți, decembrie 1

Bogdan Chirieac: ”PNL alunecă grav!” Care este situația reală

Idioteniile facute de Guvernul Orban duc România in prapastie. Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat dur o măsură luată de către Guvernul Orban în contextul epidemiei de coronavirus.

Bogdan Chirieac a criticat decizia Guvernului Orban de a suspenda activitatea în pieţele închise şi de a scoate producătorii care îşi vindeau legumele şi fructele acolo cu tarabele pe trotuar, în pragul iernii.

loading...

„Logic este o prostie dintr-un capăt în altul. Inclusiv această lucrare care se face acum: se dărâmă pereţii pieţelor, se scot tarabele în stradă… De mâine înţeleg că plouă în toată ţara, sunt trei grade şi bate vântul. Cum să-i ţii pe oamenii ăia afară, pe producătorii agricoli şi pe cumpărători? Este de neînţeles.

Nu ştiu de unde a izvorât această măsură, de la domnul Dancă pe care l-am văzut că se certa prin pieţele din Vrancea, de la altcineva din Guvern… dar dacă PNL doreşte să-şi mai salveze ceva din scorul electoral, dacă alegerile sunt cât de cât corecte, ar trebui să-l găsească pe cel din creierul căruia a izvorât această măsură şi să-l dea afară. Te duci în zona de ridicol absolut”, a declarat Bogdan Chirieac, luni seara, la România TV.

loading...

„Deci din mall şi din supermarket nu mă infectez, mă infectez numai din hală. Pune reguli acolo, aranjează-i, ia-le temperatura la intrare, dar lasă-i pe oameni şi pe producători. Cum să imaginezi să dai jos acum pereţii halelor făcuţi cu greutate, ca să intre aerul…

Eu am impresia că dacă nu se bazează pe tabletă – şi atunci jos pălăria, nu mai avem ce să spunem – PNL-ul alunecă grav în această campanie electorală. Asta cu majorarea pensiilor nu le-a făcut atât de mult rău cât a făcut această decizie. Fiindcă vedeţi, celelalte decizii nu sunt contestate… piaţa a fost problema”, a mai subliniat Bogdan Chirieac, potrivit dcnews.ro.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *