marți, decembrie 1

Ca la USR-iști. Noul primar al Braşovului, prins cu minciuna

Noul primar al Braşovului, prins cu minciuna în CVNici nu a fost învestit bine în funcţie, că noul primar al Braşovului, Allen Coliban, s-a lovit deja de primul mare scandal. Edilul este acuzat că a minţi când şi-a trecut în CV faptul că a absolvi Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti.

Candidatul USR-PLUS, care a câştigat Primăria municipiului Braşov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, a modificat ulterior informaţiile cu privire la studiile sale şi a venit cu precizări. Doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre – prodecan al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – şi Traian Rebedea – de la Universitatea Politehnică Bucureşti, acuză că acesta nu a absolvit cursurile Facultății de Automatică, ba mai mult decât atât, acesta a fost exmatriculat.

loading...

„Vai de România fără hoție – pentru că este o hoție sa minți că ai o diploma. Dl. Coliban, aproape 20 de ani ați mințit că sunteți absolvent al A&C. Acum ștergeți repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Și oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp. Vă dați seama că poate acum află toate rudele și cunoștințele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea.

Potrivit newsbv.ro, după aceste acuzații, Coliban și-a modificat CV-ul atât pe site-ul Senatului, cât şi pe cel al USR, precizând că a urmat cursurile Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, fără să ia licența.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *