miercuri, octombrie 21

Când PROSTIA face valuri. Orban: Vor să scoată Bucureștiul din UE

Greșeala politică Ludovic Orban dă dovadă de un vocabular sărăcăcios. El face niște declarații profund idioate. El a declarat, vineri seara, la un eveniment de sustinere a lui Nicusor Dan, ca PSD si Gabriela Firea au angajat pentru campania din Bucuresti firma care i-a manipulat pe britanici sa voteze pentru iesirea din Uniunea Europeana. Cam cât de înapoiat ești când spui că se dorește scoaterea Bucurestiului din UE? Nici măcar nu există posibilitatea.

„Eu nu am vazut PSD in campania asta in Bucuresti. Sa nu credeti ca nu exoista, noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hotii. Noi suntem la vedere, ei sunt in ascuns. Noi suntem la suprafata, ei sunt in subterane.

loading...

Si-au luat firma, pe care nimeni nu stie cu cat o platesc, la negru evident, cei care au scos Marea Britanie din UE si acum isi imagineaza ca pot sa scoata si Bucurestiul din UE. Singurul lucru pe care o sa-l realizeze este sa o sa o scoata pe Firea din Bucuresti. De fapt, ea nu este in Bucuresti decat din cand in cand. Cand apare la televizor.

In rest o gasiti in Voluntari, alaturi de Pandele. Credeti ca altcineva ia decizii la Bucuresti decat Pandele. In casa aia canta cocosul.

loading...

Ne luptam cu un adversar care este capabil de orice, care nu se da in laturi de la nimic. Sunt disperati, literalmente disperati, simt ca pierd. Ce pierd ei, aproape tot. In ultimii patru ani, si la Capitala si la sectoare, banul public s-a scurs sistematic in foarte multe buzunare private ale caracatitei pe care doar in parte a prezentat-o Nicusor Dan. In realitate este mult mai mare”, a declarat Orban.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *