miercuri, octombrie 21

Candidatul PNL – USR PLUS în București: S-au furat 91 de voturi

Cristian Băcanu, candidatul PNL – USR PLUS la funcţia de primar al Sectorului 5, acuză o ”fraudă uriașă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Național Liberal”.

”Avem dovada că într-o secție de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix către alte formațiuni (81 de voturi către Partida Romilor). În aceeași secție, un vot pentru mine a fost înlăturat.

loading...

În total, în această secție, vorbim despre o fraudă uriașă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Național Liberal (90 voturi la CL si un vot la Primar – aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secție). Dacă pe o singură secție de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenței unei fraude masive în sectorul 5. Am constituit o echipă tehnică de contestare/verificare a rezultatului alegerilor și vom acționa în vederea stabilirii adevărului.

Sectorul 5 merită șansa unor alegeri corecte iar votul cetățenilor trebuie respectat! Vom solicita renumărarea voturilor”, scrie Cristian Băcanu pe o rețea socială.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *