vineri, octombrie 30

Caramitru: Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME

”Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME”, a scris Andrei Caramitru pe pagina de socializare. ”Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da – Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME.

Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande, promovate de “sponsorii” lor interlopi – toți știm de ce si pentru ce fel de servicii. Si sa nu uităm – Budeanca e nașa celeilalte mari panarame, Udrea. Băsescu normal ca o ajuta pe Firea – el a promovat cel mai mult panaramele in politica – omul e obsedat de whisky si de panarame. E atât de obsedat de panarame că a ajuns si el o panaramă masculină alcoolizată acum la Bătrânețe. Așa ca haideți sa scăpăm de panarame duminică. Si e ușor si suntem foarte aproape. Se poate. Votăm – ia doar 20 de minute”, a scris Andrei Caramitru.

loading...

Reaminim că este scandalul uriaș cu doar câteva zile înainte de alegerile locale. Nicușor Dan, candidatul susţinut în Bucureşti de PNL şi USR-PLUS, a făcut o declarație neinspirată care a pus paie pe foc într-o campanie deja tensionată. Acesta a prezentat un sondaj în care arăta că este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, după care a susţinut că nu doreşte să îi spună fetiţei sale acasă că „o panaramă este mare vedetă”.

”E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Și, din păcate, suntem cam la egalitate, da? Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie. Deci miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, școli, condiții de viață, este de fapt despre demnitate și este despre rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”, spune Nicușor Dan.

loading...

Gabriela Firea: ”Nu sunt „panarame”, cum zice un candidat”

Gabriela Firea a reacţionat imediat după declaraţiile contracandidatului său. Aceasta a scris pe Facebook că este şi va fi mereu alături de toate femeile. „Am încercat să le uşurez viaţa pe cât posibil. Ele duc greul! Nu sunt „panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite. Ca şi mine.”

Dana Budeanu: ”Este inadmisibilă o asemenea declaraţie profund misogină”

În scandal intervine şi Dana Budeanu, cea care a făcut mai multe dezvăluiri despre Nicuşor Dan. „Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan? Gabriela Firea? Aşa vorbiţi despre un contracandidat? Aşa-i explicaţi fetiţei dumneavoastră? De ce? Ştiţi ce înseamnă? Chiar dacă. Este inadmisibilă o asemenea declaraţie profund misogină. Femeile nasc, cresc copii. Sunteţi un ipocrit, care daţi interviuri, pozând în marele familist, tată de fată, pe care o miză derizorie, aşa cum este cea electorală, reuşeşte să scoată din dumneavoastră pe cel care sunteţi cu adevărat”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan: ”Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități”
După ce şi-a dat seama de gafa făcută, Nicuşor Dan a venit cu precizări, nu cu scuze. Acesta susţine că nu a folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”, ci pe cea care care se referă la persoane care caută scandal. „Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale.”, a scris Nicușor Dan pe Facebook, târziu în noapte.

loading...

4 Comments

 • Lovin

  Este cunoscut faptul că; dacă nu ești de acord cu ei,, PNL/USR” ești automat catalogat drept pesedist, comunist, etc etc
  Încercați să contraziceți un pnl-ist, usrist și o să vedeți ce o să pățiți.. Au uitat semnificația cuvintului ,, POLITICĂ” știu doar să înjure, ponegrească,și să pună tot felul de etichete.
  ,, ciumați, comuniști ,panarame,” etc etc.

 • Constantin

  Trebuie să fii nebun sau să ai același caracter cu acești retardati că să îi votezi. Oare cum ar reacționa acest individ dacă cineva ar spune despre mama lui că ar fi o panarama ? Neavând argumente, planuri de viitor recurg la un limbaj suburban. Mai au și pretenții că sunt licențiați.

 • Scraba Dumitru

  Oare acest popor si-a pierdut busola de accepta asemenea mizerii si asemenea mizerabili sa-l conduca ?. Daca acest popor nu se trezeste „din somnul cel de moarte” si nu-i spulbera pe cei de teapa lui Rares Bogdan,Nicusor Dan,Caramitru suntem pierduti !.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *