joi, octombrie 22

Ce a făcut Claudiu Bleonț la alegerile locale 2020

Claudiu Bleonț a candidat pentru funcția de primar al comunei Beliș, județul Cluj, la alegerile locale 2020, susținut de PNL. Cursa electorală s-a încheiat, însă, din păcate, celebrul actor a pierdut lupta alegerile în fața actualului primar PSD, Viorel Matiș, condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar pentru dare de mită. Artistul a fost susținut de Ludovic Orban, dar și de Emil Boc, care a câștigat pentru a cincea oară consecutiv funcția de primar al Clujului.

Candidatura artistului a fost primită cu brațele deschide de către oameni, deși au fost voci care l-au îndemnat să se întoarcă pe scenă. Chiar și maestrul Florin Piersic, care locuiește de ani buni în Cluj, l-a susținut în această campanie electorală.

loading...

Actorul a primit mesaje de susținere din partea PNL, a premierului României și a lui Emil Boc, însă, cu toate astea, a fost înfrânt de către Viorel Matiș, deși acesta a fost implicat într-un dosar cu dare de mită și condamnat la închisoare cu suspendare.

Nici demersurile pe care le-a făcut în perioada campaniei electorale nu au reușit să-i facă pe ardeleni să-l voteze cu procent mare. În Beliș, comuna în care Claudiu Bleonț dorea să devină primar, a fost o prezență mare la vot, în jur de 79% dintre oameni au fost prezenți la urne.

loading...

„ Când cel mai performant primar din România, la nivel de oraș mare, îți oferă sprijinul său, asta nu poate să însemne decât un singur lucru: că proiectele gândite pentru comuna Beliș sunt valoroase și că, în echipă, pot fi realizate. Așa că îi mulțumesc sincer lui Emil Boc pentru toată susținerea, pentru disponibilitatea de a mă sfătui – Emil am atâtea de învățat de la tine și o voi face spre binele sătenilor comunei Beliș, și pentru că mi-a arătat că atunci când lucrezi în echipă nimic nu este imposibil. Așa că oameni buni haideți la vot pe 27 septembrie. Haideți să facem împreună din Beliș mândria și nu rușinea Clujului.”, a scris pe Facebook, cu două zile înainte de alegeri, Claudiu Bleonț, după ce a postat un clip în care apărea cu Emil Boc, primar pentru a cincea oară în Cluj.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *