luni, octombrie 26

Ce comedie sinistră. Barna anunta „victoria USR”, dupa ce liberalii au anuntat ca e un succes al PNL

Liderul USR, Dan Barna, afirma, luni seara, ca adoptarea amendamentului care permite votul in diaspora pe durata a doua zile este o „victorie USR”, „oricat ar incerca unii politicieni sa-si aroge merite”. Anuntul sau vine dupa ce liderul deputatilor PNL Florin Roman a anuntat ca acesta este un succes al PNL.

Dan Barna a postat, luni seara, un mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre o „victorie USR” la votul din Camera Deputatilor unde a fost votat proiectul care reglementeaza alegerile parlamentare.

loading...

„Victorie USR pentru alegerile parlamentare: Diaspora voteaza doua zile. Liderul grupului USR, Catalin Drula e reusit astazi in plenul Parlamentului sa obtina aprobarea amendamentului USR pentru ca romanii din diaspora sa poata vota doua zile la alegerile parlamentare. Oricat ar incerca unii politicieni sa-si aroge merite in succesul de astazi, realitatea nu este de partea lor. USR a anuntat inca din 27 august, prin vocea senatorului USR Radu Mihail, ca depune un proiect de lege cu mai multe modificari la Legea 208/2015, printre care desfasurarea votului in strainatate timp de mai multe zile”, arata Barna in postare.

Liderul USR afirma ca, ulterior depunerii proiectului USR, „aceleasi prevederi au fost propuse de parlamentarii USR la dezbaterea in comisii a proiectului inaintat de Autoritatea Electorala Permanenta”.

loading...

„Astazi, la votul final, prevederea privind votul timp de doua zile in Diaspora nu ar fi fost admisa daca liderul deputatilor USR, Catalin Drula, nu ar fi intervenit si sustinut amendamentele in plen. Asadar, oricat ar incerca unii si altii sa se impauneze cu rezultatele muncii noastre, adevarul este unul singur. Iar romanii ii vor sanctiona pe impostori, cum ii vor sanctiona si pe hoti si pe cei care pun interesele proprii mai presus de interesele oamenilor”, a mai scris Dan Barna.

Anterior, liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a clamat „victoria PNL pentru diaspora”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *