duminică, noiembrie 1

Ce l-a ENERVAT pe Mircea Badea încât a făcut o criză de nervi ÎN DIRECT

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a anunţat ce anume i-a depăşit limita răbdării de la începutul pandemiei şi până acum. În plus, acesta a avut şi un mesaj pentru românii care protestează împotriva măştii de protecţie.

„Eu nu mai pot să mai aud de la doctori şi de la nimeni acelaşi lucru. L-am auzit de un milion de ori, nu mai e nimic nou. Au acelaşi lucru de spus. Nu mai pot! Altceva nu au de spus? Vor să mai tragă un semnal de alarmă. Nu mai pot!

loading...

Pe de altă parte, i-aţi văzut pe ăia care protestează că de ce se poartă mască în România? Doamne… mă cuprinde deznădejdea. Şi nu pentru că din cauza lor ar creşte numărul de cazuri. Ci pentru că nu ai cum, pur şi simplu. Ce îi nemulţumea pe ei? Că se poartă mască. Din toate lucrurile oribile care s-au întâmplat în România şi care atentau la libertatea individuală a cetăţeanului, cum ar fi felul în care s-a încercat implementarea sistemului Big Brother…Nu am văzut pe nimeni în stradă atunci! Şi lista exemplelor de lucruri cu adevărat importante care chiar afectează profund viaţa societăţii continuă, zero reacţii. Dar asta cu masca…

E ok să îşi exercite dreptul de a fi nemulţumiţi. Dar cu ce sunt nemulţumiţi? Cu toate lucrurile oribile care impactează major societatea nu sunt nemulţumiţi. Nu am văzut pe nimeni preocupat să se lămurească ce a fost la Sectorul 1. Nu, masca! Vor să ne asuprească. Asta cu masca e fix o frecţie! Sunt atâtea feluri în care libertatea este încălcată şi tot ce puteţi e masca?”, a declarat Mircea Badea la emisiunea În Gura Presei.

loading...

Și premierul Ludovic Orban a avut o primă reacție în cazul protestului de sâmbătă de la Piața Universității. Premierul Ludovic Orban, care a fost într-o vizită la DSP București, a făcut câteva precizări vizavi de protestul de la Piața Universității. Orban a declarat că este „un protest împotriva sănătății publice, inclusiv un protest al propriei sănătăți”, iar tema… absurdă.

„Asta mi se pare o temă absurdă, să demonstrezi împotriva măștii… În condițiile în care este demonstrat științific de toți specialiști că masca este un mijloc de protecție… Mi se pare un gest lipsit de noimă”, a spus Orban.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *