joi, octombrie 29

Ce ridicol. Iohannis îl ține de mână pe Orban la inaugurarea unui CIOT de autostradă

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns de tot râsul în demersul său de a face campanie electorală. El participa, vineri, la ora 14,00, la deschiderea tronsonului de autostrada Iernut – Chetani, judetul Mures, informeaza Administratia Prezidentiala. La eveniment va fi prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Dacă a ajuns el să inaugureze un ciot de autostradă nu mai e mult până îl vedem pe la un cămin cultural să inaugureze o renovare.

Dupa ce Iohannis si Orban au participat la inaugurarea liniei de metrou Drumul Taberei, PSD i-a comparat pe cei doi cu cuplul Ceausescu.

loading...

„Cuplul Iohannis-Orban intoarce PNL in timp: stapanii se dau primii cu metroul, plebea trebuie sa mai astepte! Liberalii s-au instalat la putere in noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou in decembrie. Erau prea ocupati cu alegerile anticipate!

Dupa 10 luni de balbe, ei dau azi in functiune un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apeleaza la cel mai gretos festivism posibil. Stapanii de la PNL au rezervat metroul doua ore, in exclusivitate, ca nu cumva Iohannis sa respire acelasi aer cu muritorii de rand. La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu”, a anuntat PSD pe pagina oficiala de Facebook.

loading...

Magistrala M5 a fost inaugurată ca în comunism de către președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și alți locotenenți. Un circ electoral. Vine acum și vestea cea mare: mai sunt anumite finisaje de completat! Metrorex a transmis, joi, precizări cu privire la proiectul magistralei de metrou M 5 şi detalii despre evoluţia proiectului, informează News.ro.

”Sigur că mai sunt anumite finisaje de completat, câteva accesuri de finalizat în staţiile Academia Militară, Eroilor şi Parc Drumul Taberei. De asemenea, pentru această perioadă de început este posibil să apară şi anumite nesincronizări în funcţionarea optimă a sistemelor, în condiţiile în care din motive externe şi nedorite de Metrorex, această magistrală nu beneficiază încă de trenuri noi prevăzute a fi echipate cu cel mai modern sistem de supraveghere şi conducere a traficului. Menţionăm că întreaga construcţie şi toate sistemele au o garanţie de minim 5 ani. După 15 septembrie a.c. alături de constructorii acestei magistrale sunt prezenţi în staţii şi salariaţii Metrorex care sunt instruiţi să intervină în scopul asigurării celor mai bune condiţii de transport”, a transmis, joi seară, Metreox.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *