joi, octombrie 29

Ce spune Gheorghe Piperea despre ”prezența” lui pe listele PSD

Gheorghe Piperea vine cu precizări după ce s-a spus că ar urma să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD.

„Observ că se colportează în presă și pe paginile de socializare un zvon – că aș fi pe listele de parlamentari eligibili ai PSD. Nu sunt pe nicio asemenea listă (exceptând, probabil, listele cu sperietori pentru viitorii excluși de pe pozițiile eligibile de pe listele oficiale). Nu mi-a propus nimeni din PSD așa ceva. Nu la aceste alegeri. Nu oficial. Nu sunt nici măcar membru al PSD. Am cochetat recent cu ideea de a accede în parlament, eventual ca independent. Dar nu se poate. Sistemul nostru electoral nu permite așa ceva.

loading...

Electoratul, în sine, nu este interesat de valori, doctorate reale în străinătate și viziune, ci de falsificatori, impostori, securiști si bombardieri care se cred experți. Cetățenii, în mare măsură, se dezinteresează de procesul de votare sau, mai nou, boicotează votarea – ca și când liota din precedenta fraza nu ”s-ar alege”, oricum, cu votul celor care îi agreează sau cu softul STS ori cu sacii si rucsacii.

PS Îi rog pe cei care sunt implicați în partidele emergente să mă ierte – nu mă interesează să tai fumul cu coasa, deci nu este cazul nici să insiste cu ofertele vechi, nici să se grăbească să îmi trimită oferte noi. Chiar sunt bine așa cum sunt acum”, transmite Gheorghe Piperea.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *