joi, octombrie 22

Ce spune Ludovic Orban despre înregistrarea cu Nicușor Dan

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, despre înregistrarea apărută în spațiul public cu Nicușor Dan, că discuţia nu relevă o negociere, concluzia sa fiind că “toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD” încearcă să-l discrediteze pe Nicuşor Dan „fără niciun fel de bază”, relatează News.ro.

“Nu mi s-a părut o negociere. E urât să-l înregistrezi pe cineva atunci când vorbeşti cu el, dar ceea ce ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan, fără niciun fel de bază. În cazul respectiv era vorba de un abuz al Primăriei care a vrut să demoleze o clădire, Asociaţia ”Salvaţi Bucureştiul”, care a apărat cetăţenii de abuzurile primăriilor, a venit în sprijinul cetăţeanlui care era pus în pericolul de a-i fi demolată clădirea, iar în instanţă, cu sprijinul Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câştigat. Ce negociere e acolo? Şi nu cred că mafioţii şi interlopii trebuie să facă legea”, a declarat Orban.

loading...

El a mai afirmat că acea înregistrare nu aruncă nici măcăr o umbră de îndoială asupra lui Nicuşor Dan.

“Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat care nu au niciun element credibil şi care nu constituie din punctul meu de vedere nu pun nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului Nicuşor Dan îmi arată disperarea PSD şi faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace. Nicuşor Dan este un om cunoscut, este un om corect, un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureştenilor fără să aibă vreo funcţie publică, care a ferit bucureştenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislaţiei în domeniul urbanismului şi această înregistrare nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioţilor şi interlopilor care sprijină PSD”, a mai declarat liderul PNL.

loading...

 

loading...

1 Comment

  • Apost

    Băi ipocritule! Băi , dacă era un PSD-ist in cauză, ce spuneai tu ? Cred că aflau si cei de la UE, că mereu ati fugit să pârâți adversarii politici, că voi nu puteați să duceti corect o lupta politică ! V-ati folosit de trădători, dar de trădători o să aveți și voi parte! Cine trădează o data, o s-o mai facă, fii sigur de asta!Asumați-vă băi bărbătește greselile! Nu vă mai ascundeti arătând cu degetul spre alții! Nimeni nu este perfect si fără de greșeală, dar toți avem obligatia de a recunoaște pentru a ne putea corecta! Este ca boala, pentru a o trata trebuie să recunoști că ești bolnav! Sunteți oameni și voi, nu sunteti Dumnezei! Gânditi ca sunteți niste bieți trecători prin această viață ca noi toți si nu va mai comportați ca si când ați fi aterizat de la Oxford! Tot in România ați facut școala si ati resliat același aer cu adversarii vostri! O siglă de partid nu inseamnă neaparat ca sunteti supra-oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *