vineri, octombrie 23

Chirieac a lansat o întrebare cheie legată de imaginile momentului post-alegeri locale

Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea Sinteza Zilei, adevărata identitate a persoanelor surprinse cu camerele de supraveghere în camera unde erau depozitați sacii cu buletine de vot pentru primăria Sectorului 1.

”Domnul Barna spune așa: în sala respectivă, cine a intrat este, de fapt, șoferul lui Tudorache. Deci șoferul lui Tudorache a intrat în sacii cu voturi. Și mai e o garanție, mai e o garanție că e un om de la PPUSL. Adică, poate ai noștri ar fi furat, dar era și omul ăla acolo. Atenție la ce urmează! Pentru că noi vă dăm identitatea acestor persoane. Cine sunt cei care au intrat la sacii cu voturi, iau un sac, îl desigilează, iau sacul de acolo și pleacă. Priviți cu atenție imaginile”, spune realizatorul Mihai Gâdea.

loading...

Potrivit acestuia, este vorba despre un bărbat care face parte din personalul tehnic auxiliar, procurorul Sprîncu Nicolae, președintele Biroului de Circumscripție Electorală al sectorului 1, Andrei Nicolaescu, candidat USR-PLUS Consiliul Local sector 1, Diana Buzoianu, candidat USR-PLUS Consiliul Local sector 1, Mircea Matei, reprezentant USR Biroul de Circumscripție Electorală 1, sector 1.

”Deci cei care au intrat în cameră sunt: 1 procuror, cel care a fost ieri bolnav de COVID. Asta este o chestiune extraordinară. Cred că poate să primească premiul Nobel pentru sănătate. Vă dați seama? Ieri era bolnav de COVID, astăzi nu a mai fost. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să închidă procesul electoral la ora 19.30. Dar minunea procurorului nu este nimic față de ce o să vedeți.

loading...

3 reprezentanți USR: Mircea Matei, Andrei Nicolaescu, consilierul doamnei Clotilde Armand și Diana Buzoianu, de asemenea USR. Și un personal tehnic auxiliar”, a adăugat Mihai Gâdea.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat imaginile momentului, cu mai multe persoane cotrobăind în camera în care se află sacii cu voturi. Bogdan Chirieac a lansat o întrebare cheie legată de imaginile momentului post-alegeri locale.

„Înţeleg că acum la Biroul Electoral Sector 1 se ia decizia să se închidă cazul. E România… s-a furat sacul cu voturi. Avem partidul ăsta tânăr, deontolog, nu asta e problema… Eu am altă impresie şi vi-o pun pe masă: de ce cineva a hotărât ca lucrurile să fie atât de evidente. Ce se urmăreşte? Toată chestiunea asta cu furtul pe faţă… Imaginea aia cu USR-ul cu sacul în spate…

După care a ieşit total neinspirat domnul Barna, doamna Clotilde nu mai vorbesc… Dar cine a vrut să facă ‘aroganţa’ aceasta? De ce acest lucru? Nu a fost nimic la întâmplare în alegeri. Aceasta este întrebarea: de ce au vrut să o facă atât de pe faţă?”, a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *