marți, octombrie 20

Chirieac, întrebare de 1.000 de PUNCTE pentru Ciolacu

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare cheie lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, după aflarea rezultatelor de la Bucureşti.

„Ţinând seama de faptul că PSD a obţinut un scor foarte bun la Bucureşti, în raport cu cât a luat anul trecut la europarlamentare şi ţinând seama de alte rezultate pe care le aşteptaţi în ţară, ce urmează să întreprindeţi în partid pentru alegerile parlamentare, fiindcă alegerile de la Bucureşti sunt în principal despre parlamentare. Tendinţa de la Bucureşti se duce şi în parlamentare. Ori ce vedem: se impune PSD, USR-ul care nu e foarte prezent însă în mediul rural, iar PNL a luat locul 3 la Bucureşti. Ce se întâmplă de acum încolo?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Marcel Ciolacu, în direct la Antena 3.

loading...

„PSD, din punctul meu de vedere, a depăşit în acest moment cea mai neagră perioadă din 1990 încoace. Niciodată partidul nu a venit după două înfrângeri catastrofale la europarlamentare şi prezidenţiale, cu un trend descendent. Vorbim de o perioadă de zece luni de zile. Categoric nu pot fi fericit când văd rezultatele din Bucureşti. Am o mulţumire când văd rezultatul politic, crescut de la 16,2 la 33% pe Bucureşti. (…) Drumul pe care a pornit PSD e unul corect.

Dacă se aştepta cineva ca PSD să câştige en fanfare alegerile, după toată această perioadă înseamnă că nu am avut nicio realitate politică. PSD-ul se află într-un proces de restructurare şi modernizare. Vor trebui luate decizii în forurile interne ale partidului ca să vedem ce drum avem de urmat pentru alegerile generale”, a răspuns Marcel Ciolacu.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *