sâmbătă, octombrie 24

Chirieac la interviul cu Rareș Bogdan. Klaus Iohannis, ridicat în slăvi

Klaus Iohannis a fost ridicat în slăvi la interviul pe care Rareș Bogdan i l-a acordat lui Bogdan Chirieac la DC NEWS LIVE. ”Asta ne face să-l simpatizăm și mai mult pe Rareș Bogdan”, a spus Bogdan Chirieac înainte să-și înceapă șirul de cuvinte dulci la adresa lui Klaus Iohannis dar a europarlametarului isteric.  Prinși în admirația față de președinte, cei doi au început să povestească modul crâncen în care s-a luptat Klaus Iohannis pentru miliardele europene.

„Nu avut niciun alt român vreun rol decât preşedintele Klaus Iohannis. Iar dacă vreodată se va scrie istoria acelei negocieri uluitoare de la Bruxelles, de cinci zile şi patru nopţi. A fost senzaţional. Noi am ratificat după aia prin vot, în Parlamentul European, hotărârea greilor, şefilor, cei din conclavul puterii.

loading...

Aici e o chestiune pe care românii trebuie să o ştie. Pentru că preşedintele are modestia, decenţa, să nu spună niciodată lucrurile acestea. Acolo orice alt preşedinte al României din ultimii 30 de ani sau orice alt lider politic din România nu ar fi avut forţa, puterea şi influenţa pe care a avut-o Klaus Iohannis pentru a aduce 80 de miliarde şi nu 34 cât erau alocate, la începutul discuţiilor, României. Deci Klaus Iohannis a făcut o chestiune care probabil îi va marca mandatul şi va marca o chestiune esenţială: dezvoltarea României. A iniţiat, împreună cu Consiliul, un adevărat Plan Marshall pentru România”, a declarat, în direct la DC News, Rareş Bogdan.

 

loading...

Apoi Rareș Bogdan a început să spună despre cum va fi în tot și toate PNL. Fix ca in dictatura.

„PNL va guverna România în parteneriat cu președintele Iohannis și nu va avea mai opt grupuri politice care să-l condiționeze. PNL va putea să-și pună proiectele și reforma în aplicare! Noi, în nouă luni de guvernare, am avut cinci luni de COVID-19. Avem 96 de parlamentari, majoritatea parlamentară e formată din 233. Deci noi, în afară de USR, 39 de parlamentari, PMP 23 de parlamentari, UDMR 30 de parlamentari, am avut nevoie și de alți parlamentari. Ba rupți din PRO România, ba rupți din partidul domnului Tăriceanu (n.r. ALDE), ba de la minorități. Independenți, plecați din PSD, deveniți independenți”, a explicat Rareș Bogdan, luni, 21 septembrie, în platoul DCNews.

„Și nu-i puneți pe listă în toamnă?”, a întrebat Bogdan Chirieac. „Nu” a fost răspunsul.

„Și ei știu?”, a continuat Bogdan Chirieac. „Nu știu. Eu vă spun că nu”, a spus Rareș Bogdan.

„Asta e super informație”, a intervenit Bogdan Chirieac.

„Iertați-mă, dar de ce să-i punem pe listă?!”, a continuat europarlamentarul.

„Pentru că v-au sprijinit în Parlament”, a spus Bogdan Chirieac.

„Nu știu. Eu știu un singur lucru: PNL are oameni extrem de buni. Extrem de buni, în toate organizațiile!”, a subliniat Rareș Bogdan, care ulterior a zis: „Cine trădează o dată… trădează și a doua oară!”

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *