vineri, octombrie 23

Chirieac, previziuni după SONDAJUL pentru alegerile parlamentare. Cifre cu impact

A fost publicat primul sondaj care arată cum stau partidele în fața alegerilor Parlamentare. Potrivit dcnews.ro., primul sondaj realizat pentru alegerile Parlamentare arată că șase partide ar putea intra în Parlament. Conform datelor, PSD se află pe un trend ascendent, iar PNL pe un trend descendent.

”Eu cred că e o tendință, atât putem spune despre acest sondaj. PNL-ul, într-adevăr scade, iar PSD-ul crește. În privința USR-ului, la aceste alegeri a luat sub 7% și scandalul de la Sectorul 1 cocoșează USR-ul pentru că membrii și simpatizanții acestui partid au un pronunțat simț al statului de drept și ce s-a văzut la Sectorul 1 nu are nicio legătură cu asta. Deci creșterea de la 7 la 12 este importantă. Mă rog, sondaju nu ține seama de fuziunea anunțată deja PRO România – ALDE.

loading...

Deci Pro România are 6% la care se adaugă și ALDE cu 3%. Nu cred că 1+1 fac doi în situația aceasta. Viața arată și experții de pe Wall Street spun că 1+1 fac 1,4 când sunt fuziunile de corporații. Probabil că și la partide va fi tot pe acolo. În orice caz se întărește poziția PRO România. Este de văzut tendința”, a declarat Bogdan Chirieac la postul TV.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *