vineri, octombrie 30

Chirieac și Badea, despre cine a câștigat alegerile din Sectorul 1

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea nu crede în victoria celor de la USRPLUS – PNL de la Sectorul 1. Circul în acest moment este maxim. Clotilde Armand refuză cu disperare renumărarea voturilor. Teama arătată de aceasta spune multe.

”Eu nu cred că Clotilde Armand a câștigat alegerile în Sectorul 1 dar cred că ea va conducere Primăria”, a spus Mircea Badea.

loading...

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o declarație privind acest aspect, marți seară, la Antena 3. Bogdan Chirieac susține că acum este convins că Primăria Sectorului 1 nu a fost câștigată de Clotilde Armand, dat fiind faptul că aceasta nu își dorește renumărarea voturilor.

„Ce e atât de greu să numeri din nou niște voturi? Dacă aveam cea mai mică suspiciune că doamna Armand a câștigat Primăria Sectorului 1, acum sunt convins că nu a câștigat. Din primul moment! Atunci când te acuză cineva, ai fraudat votul, s-a întâmplat nu știu ce… Renumărăm! Cu tot ce vreți dumneavoastră, cu reprezentanții USR, să numere reprezentanții USR. Și atunci, care e problema? Avem o suspiciune? Hai să renumărăm!”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

loading...

Ludovic Orban a susținut, marți seară, în scandalul de la Sectorul 1, că nu trebuie renumărate voturile.

Invitat la B1 TV, în timpul unei discuții vizavi de scandalul dintre Dan Tudorache și Clotilde Armand, Ludovic Orban a declarat că nu ar trebuie renumărate voturile.

„Să vedeți la Sectorul 1 ce se întâmplă. Dacă Cristina Grigorescu nu se ducea la etajul 2 și dacă pe mine nu mă suna cineva să-mi zică faptul că nu e nicio echipă de jandarmi care să păzească sacii cu voturi, am fi asistat la cine știe ce nenorocire”, a spus Orban.

În continuare, premierul a precizat că „nu trebuie renumărate voturile. Trebuie să se țină cont de procesele verbale care s-au făcut. Renumărarea voturilor, să zic pe un sector, se face când sunt anumite condiții, când identifici anumite situații în care au fost evidente fraude”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *