joi, octombrie 29

Cine este primul invitat în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D

Elena Udrea va fi primul invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care se va difuza la Kanal D începând de săptămâna viitoare, potrivit paginademedia.ro. Producția prezentată de fosta jurnalistă de la Realitatea Plus va debuta marți, 6 octombrie, de la ora 23:00.

Denise Rifai, despre Elena Udrea: „Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevarul de la invitatii mei; asadar imi doresc sa fac lumina intr-o serie de aspecte din viata profesionala sau personala a invitatilor mei, astfel incat publicul sa isi contureze o imagine cat mai aproape de realitate asupra celor invitati in platoul emisiunii. În prima editie, ce va fi difuzata marti, in fata mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a starnit adevarate valuri mediatice”

loading...

Printre invitații Denisei se vor număra sportivi, cântăreți, medici sau oameni de televiziune, mai spun cei de la Kanal D. Reamintim că moderatoarea și-a dat demisia de la stația de știri Realitatea Plus în luna martie, după nouă ani acolo. Mai mult, ea realizat principalul talk show al stației (Legile Puterii), din prime time, după intrarea lui Rareș Bogdan în politică.

La vremea respectivă, Denise Rifai vorbea despre un „nou climat” în postul de știri și de „altă orientare editorială”, după cum Paginademedia.ro relata atunci.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *