marți, decembrie 1

Ciolacu, către Orban: Înțelegi?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi reproșează premierul Ludovic Orban măsura de a închide piețele agroalimentare acoperite: „Înțelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea piețelor?! Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante”.

„Orban, înțelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea piețelor?! Tu poți să trăiești cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abținut la vot?! Asta ați făcut, criminalilor! V-ați bătut joc de oameni! Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

loading...

El a postat și o fotografie cu o bătrână care încearcă să-și vândă producesele agroalimentare la o tarabă situată în aer liber.

Deputații au decis, marți, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *