vineri, octombrie 23

Ciolacu, după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară, la sediul central al partidului, după ce primele exit-poll-uri l-au dat câștigător lejer pe Nicușor Dan în fața Gabrielei Firea (PSD):

„Le multumim bucurestenilor care au situat PSD la votul politic pe primul loc. Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare cand au fost 16,2%. Arata foarte clar ca PNL care e pe locul 3 a fost sanctionat. Vreau sa o felicit pe dna Gabriela Firea pentru campania electorala, determinarea ei si pentru faptul ca a ales cea mai grea cale, acea de a se lupta cu toata lumea”, a declarat Marcel Ciolacu.

loading...

Gabriela Firea a transmis un prim mesaj după închiderea secţiilor de votare.

Procesul de vot s-a încheiat duminică, la ora 21.00. Gabriela Firea, candidat din partea PSD pentru un nou mandat de primar, a transmis un prim mesaj după închiderea oficială a votului. Reamintim că Gabriela Firea a votat dis de dimineaţă, la ora 7:00, fiind primul votant din secția arondată.

loading...

„Spre dimineaţă vom şti care este rezultatul final, real al alegerilor. Cifrele care se anunţă astă seara nu au cum să fie oficiale. Le luăm ca atare, dar asta nu înseamnă că avem deja, astă seara, învinşi şi învingători. Declaraţia în legătură cu rezultatul oficial o voi face mâine. (…) Vă spun sincer, propriii mei copii, prietenii mei, găseau, plătite, tot felul de filmuleţe negative la adresa mea care nu aveau nicio legătură cu realitatea. Este total incorect şi au fost lovituri nemeritate sub centură”, a declarat Gabriela Firea.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *