vineri, octombrie 23

Ciolacu: Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că partidul este ”pe drumul cel bun” în urma rezultatelor votului de la alegerile locale, susținând că social-democrații au obținut cel mai mare număr de primari și de președinți de Consilii Județene din România.

„Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţeni. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum pentru democraţia din România, are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment.

loading...

PSD a reuşit într-un timp scurt şi printr-un program de reconstrucţie să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene şi cel mai mare număr de primari aleşi. PSD trebuie să se deschidă. Persoanele anchilozate de prea mult timp în funcţiile publice, indiferent dacă au fost de la PSD sau PNL, au fost sancţionate de către români”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

”Mi-aș dori ca Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că trebuie să rămână în linia întâi a PSD”, a mai spus liderul PSD.

loading...

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *