joi, octombrie 22

Cioloș a SĂRIT CA ARS după ce i s-a cerut test ANTIDROG lui Nicușor Dan

Condiția pusă de actualul primar general, Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Primăria Capitalei, ca, înainte de orice dezbatere cu contracandidații săi, aceștia din urmă să prezinte teste Covid19 și teste antidrog, l-a scos la rampă pe liderul PLUS, Dacian Cioloș, co-președinte al fuzionatelor formațiuni USR-PLUS, care, alături de PNL, îi susțin candidatura lui Nicușor Dan, potrivit jurnalul.ro.

Gabriela Firea a scris, pe pagina sa de facebook, la finalul săptămânii trecute, că(,) “cu toată dragostea, particip la toate dezbaterile, dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și ludicidate”. Ei, bine, această postare l-a enervat pe fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș, care, tot prin intermendiul unei postări pe rețeaua de socializare amintită, scrie:

loading...

“Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog, ca să accepte o dezbatere despre București. Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea «ați luat șpagă?», înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei”.

Singurul contracandidat al Gabrielei Firea care a răspuns pozitiv cerinței acesteia pare a fi Traian Băsescu. Acesta lasă de înțeles că și-a făcut ambele teste. Mai mult, Băsescu a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu i se pare deplasată condiția pe care primarul general în funcție a pus-o contracandidaților săi. “Este o condiție justificată, având în vedere câtă lume se droghează în ziua de azi”, a precizat candidatul PMP la Primăria Capitalei.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *