miercuri, octombrie 21

Ciuvică, despre ”încurcătura” cu cifrele COVID. Ce s-a intamplat de fapt

Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvică, a observat un detaliu important în comunicarea publică despre COVID.

„E un test pe viața și sănătatea noastră, dar problema majoră va fi pandemia, în niciun caz înțelegeri sau negocieri, sau aranjament. Problema asta e cu pandemia care, vedeți și dvs, cum cresc numerele de la o zi la alta și este evident pe capacitatea ăstora de a gestiona cât de cât lucrurile. Sunt de o prostie înfiorătoare, dar și politicianism ieftin legat de alegeri.

loading...

Pentru că ce s-a întâmplat ieri, în afară de prostie, e problema asta cu alegerile. Ei când au văzut că le iese 3,11 pe București, au zis: Aoleu, păi și cu alegerile ce facem? Că domnul Iohannis vrea alegeri, domnul Orban vrea alegeri. Ce facem cu alegerile că nu o să putem să spunem: Avem 3 și ceva în București așa că închidem școlile, dar deschidem campania electorală și secțiile de vot”, a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Bogdan Chirieac: Dvs. spuneți că au umblat la cifrele de la statistică și au dat jos rata de infectare fiindcă stricau planul alegerilor?

loading...

Mugur Ciuvică: Evident, păi de ce altceva?! Că nu-i durea pe ei în cot de cârciumi sau de sălile de teatru. Evident că de asta au umblat și ați văzut, într-o oră, două, au dat cifrele mai jos cu șmecheria asta de cartier că stai așa, că am schimbat, că am schimbat baza de operare, am schimbat referința și atunci cifra s-a dus în jos că luăm domiciliul, nu rezidența. Niște aiureli, vă dați seama! Au făcut șmecheria asta de doi bani. Și urmează altceva, că a anunțat domnul Tătaru, nu știu dacă a făcut-o involuntar sau voluntar, dar nici nu mai contează, urmează să scoată din raportările astea, focarele. În condițiile astea, cifrele vor fi date foarte mult în jos și le lasă lor libertatea de a face alegeri.

Bogdan Chirieac: E o nebunie asta!

Mugur Ciuvică: Sigur că e o nebunie, și e o nebunie periculoasă!

loading...

1 Comment

  • Cornel Gheorgghe

    Orice nebunie, orice nebuni, orice PROȘTI, sunt AUR pentru alegerile din
    ( care nu vor avea loc ) la 6 Dec , 2020 ! Cine va alege PNL-ul și USR-ul, să nu mai plângă după aceea pe umărul celorlalți alegători, pentru că DICTATURA care va urma, va fi MORTALĂ atât pentru ALEȘI cât și pentru simpatizanți !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *