vineri, octombrie 23

Clipe de COȘMAR pentru Clotilde Armand. Nu a scăpat de ce e mai rău pentru ea

”Clotilde Armand este doar un candidat ales cu sacii în momentul de faţă. Până când nu se validează de către Judecătorie mandatul, nu are calitatea oficială de primar”. Este anunțul făcut de Gheorghe Piperea care probabil îi aduce clipe de coșmar candidatei USR.  Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit despre o mutare în instanţă legată de alegerile de la Sectorul 1.

„Este o cerere de intervenţie făcută de domnul Daniel Tudorache în care solicităm să se ia act că e vorba despre o fraudă electorală (n.r. – la Sectorul 1), cu toate dovezile pe care le-am adunat până acum şi să se invalideze rezultatul alegerilor la Primăria Sector 1, în vederea repetării alegerilor. Termenul fixat de către judecător este luni, 12 octombrie, pentru diverse motive procedurale, pentru depuneri de acte şi aşa mai departe.

loading...

Probabil că luni se va discuta admisibilitatea în principiu a cererii noastre de intervenţie, iar dacă se admite atunci noi vom putea să aducem probele pe care le avem în legătură cu frauda electorală”, a explicat avocatul Piperea pentru dcnews.ro.

Întrebat dacă, între timp, se poate valida mandatul lui Clotilde Armand, Gheorghe Piperea a răspuns: „Bineînţeles că nu. E doar un candidat ales cu sacii în momentul de faţă. Până când nu se validează de către Judecătorie mandatul, nu are calitatea oficială de primar. De altfel, acelaşi lucru e şi în cazul lui Nicuşor Dan, doar că în acest caz se pronunţă Tribunalul şi nu Judecătoria. Vom vedea luni; până atunci mandatul nu este în vigoare”, a declarat Gheorghe Piperea.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *