marți, octombrie 20

Clipe incredibile pentru Orban. ACUZAT că e vinovat de moartea unui membru PNL

Partidul Național Liberal este în doliu după ce un membru din cadrul acestuia a decedat în urma infecției cu noul tip de virus. În vârstă de 59 de ani, un membru PNL se afla internat la Institutul Matei Balș din Capitală, dar din păcate a pierdut lupta împotriva virusului ucigaș. Acum însă, Ludovic Orban este acuzat de Victor Ponta pentru că ar fi responsabil de moartea fostului primar din Călărași. Ce spune Ponta despre acțiunile premierului?

Liderul partidului Pro România a lansat acuzații dure la adresa premierului României. Acesta a susținut că este vinovat moral de moartea primarului din Călărași, Daniel Drăgulin. Totul s-ar datora faptului că Ludovic Orban a insistat să organizeze alegerile locale, iar astfel primarul PNL din Călărași a fost infectat cu noul tip de virus, ceea ce a dus mai apoi la moartea sa.

loading...

„Primarul din Călăraşi a fost omorât de Ludovic Orban, care a insistat să facă alegeri locale. Faptul că e nevoie să moară oameni ca să se aleagă domnul Orban e un lucru foarte rău”, a declarat Victor Ponta, potrivit adevarul.ro.

Pe data de luni, 12 octombrie, cel care ocupa funcția de primar din Călărași s-a stins din viață, după ce la scurt timp, acesta a fost diagnosticat cu noua infecția extrem de contagioasă. Pe numele său complet, Daniel Ștefan Drăgulin, s-a infectat în timpul campaniei electorale, iar din această cauză, nu a mai putut să fie nici în mijlocul oamenilor cu o săptămână înainte de începerea voturilor.

loading...

Potrivit informațiilor, primarul Călărașului va fi înhumat după reguli stricte, așa cum se arată într-un ordin al Ministerului Sănătății. De asemenea, în cazul pacienților decedați în urma infectării cu noul virus, înmormântarea se face cât mai rapid posibil.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat trimis de PNL și citat de Digi24.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *