joi, octombrie 29

Clotilde Armand, DECLARAȚIE de ultim moment. Afirmație – ȘOC

Disperarea are un nou nume: Clotilde Armand. Declaratiile sale haotice ne spun că acest om da din colt in colt. Candidata PNL-USR-PLUS la funcția de primar al Sectorului 1 a făcut declarații incendiare referitoare la incidentele apărute la numărarea voturilor din secțiile de votare. Clotilde Armand consideră că organizarea unui nou scrutin pentru alegerea edilului din cel mai important sector al Capitalei nu este posibilă

Reacția reprezentantei Dreptei a fost vehementă. Într-o intervenție telefonică la Digi24, Clotilde Armand este convinsă că victoria sa este incontestabilă și refuză varianta reluării alegerilor: „Au fost mici discrepanțe, dar nu importante. Nu este nicio șansă de reluare a alegerilor. Este doar o tentativă disperată de schimbare a rezultatelor. A fost o mineriadă. Este incalificabilă propunerea de a se face noi alegeri”, a punctat candidata PNL-USR-PLUS la funcția de primar al Sectorului 1 din București.

loading...

Mai mulți membri ai USR sunt acuzați de cei prezenți la fața locului că ar fi adus saci cu buletine de vot. „Eu am fost sunat de către un membru al Biroului Electoral de Sector din partea PSD, o femeie. Era disperată că au intrat 30 de membri ai USR în secția de votare, cu sacii în mână, jandarmii permițând, iar doamna a vrut să intre în calitatea ei, să verifice dacă s-au rupt sigiliile. Nu i s-a permis timp de aproape 40 de minute. S-a sunat la 112 de nenumărate ori, nimeni nu venea. Aici jandarmi i-au interzis intrarea, membrilor biroului. USR-iștii erau sus”, a spus Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache.

„Cu saci au venit, din ce înțeleg. Și au lăsat sacii sigilați sus”, a mai susținut avocatul Mihai Drăgan la Antena3, citând anumite persoane care l-au anunțat.  Radu Herjeu a fost ironic cu cei din USR-PLUS, după scandalul legat de fraudarea votului din Sectorul 1 al Capitalei.

loading...

„N-ar fi amuzant ca, în 30 de ani, singurii prinși că au fraudat alegerile (sau au încercat ) să fie fix oamenii noi, cei care se lăudau că nu au metehnele politicienilor vechi?

Eu sunt convins că n-au făcut-o, că pixelul albastru, KGB-ul, televiziunea varanului… dar n-ar fi amuzant?”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

 

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *