sâmbătă, octombrie 24

Clotilde Armand este iubită. A fost ALUNGATĂ de pe stradă / video

”Am fost astăzi cu colegii prin sector și ne-am oprit să împărțim flyere la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu. În această intersecție există și un magazin MEGA IMAGE. Toate bune și frumoase până când agentul de pază al magazinul a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ”Panaramă!”. Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că așa vrea el. Evident că n-am părăsit locul pentru că nu eram pe moșia lui. Noi eram pe domeniul public.

Între timp a sunat la Jandarmerie și de față cu jandarmii i-a spus unui coleg: ”îți dau o stângă!”. Amenințări și prostie multă. Comportament mizerabil. Bon.

loading...

Acum, din toată această nefericită întâmplare aș vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu purta mască de protecție până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în fața acelui magazin și voi vorbi cu cetățenii. E dreptul meu și nu mă las intimidată de prostia agresivă”, s-a plâns aceasta.

loading...

''Panaramă!''

''Panaramă!''Am fost astăzi cu colegii prin sector și ne-am oprit să împărțim flyere la intersecția 1 Mai cu strada Ion Mincu. În această intersecție există și un magazin MEGA IMAGE. Toate bune și frumoase până când agentul de pază al magazinul a început să fie agresiv verbal cu mine strigând: ''Panaramă!''. Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că așa vrea el. Evident că n-am părăsit locul pentru că nu eram pe moșia lui. Noi eram pe domeniul public. Între timp a sunat la Jandarmerie și de față cu jandarmii i-a spus unui coleg: ''îți dau o stângă!''. Amenințări și prostie multă. Comportament mizerabil. Bon. Acum, din toată această nefericită întâmplare aș vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu purta mască de protecție până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în fața acelui magazin și voi vorbi cu cetățenii. E dreptul meu și nu mă las intimidată de prostia agresivă.

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 17 septembrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *