vineri, octombrie 30

Codrin Ștefănescu este ÎN ALERTĂ. Ce spune despre Liviu Dragnea

Fostul secretar genral PSD Codrin Ștefănescu trage un semnal de alarmă cu privire la Liviu Dragnea.

”Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā! Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de socializare.

loading...

Recent, fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine intr-o, declaratie pentru Sputnik, ca se doreste eliminarea lui Liviu Dragnea, care ar fi grav bolnav in Penitenciarul Rahova. Politicianul este unul dintre apropiatii fostului lider PSD si l-a vizitat de mai multe ori la penitenciar.

„Cred ca se vrea eliminarea sa – si nu numai de pe scena politica!”, „asta e soarta conducatorilor romani patrioti – pe orice cale, trebuie scosi din joc!” si „amintiti-va de Vadim, cum a fost ajutat sa moara! Dragnea a fost ultimul conducator politic care a tinut cu Romania – deci, DA, ma tem pentru sanatatea si chiar pentru viata lui!”, sunt o parte din declarariile facute de Codrin Stefanescu, pentru Sputnik.

loading...

Declaratiile lui Codrin Stefanescu au fost facute dupa ce avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a avut o interventie la postul Antena 3 in care a arata ca situatia clientului sau este dramatica si ca fostul lider PSD ar putea paraliza daca nu va fi operat de urgenta. Flavia Teodosiu spune ca starea lui Dragnea se deterioreaza constant – „Situatia este dramatica, se inrautateste pe zi se trece”.

Codrin Stefanescu a confirmat ce a spus avocata:”Ce spune Flavia… e inca putin!”. „Singura mea speranta e ca un om puternic si credincios ca el va rezista si va invinge!,” conchide acesta. Dragnea executa la Rahova o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *