marți, octombrie 27

Codrin Ștefănescu TUNĂ și FULGERĂ la adresa lui Ciolacu

Codrin Stefanescu considera ca excluderile din PSD sunt o „mare mizerie”.

„Este o mare mizerie decizia de excludere a unor parlamentari PSD! S-au cautat tapi ispasitori pentru nepriceperea si neputinta unei conduceri, considerata ca fiind cea mai slaba din istoria partidului. Felicitari celor doi lideri judeteni care au votat impotriva! Ma refer aici la Dumitru Buzatu si Ionel Arsene, pesedintii organizatiilor din Vaslui si Neamt. Pe restul i-a incalecat Ciolacu cum nu-mi imaginam vreodata!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

loading...

Senatorul Roxana Paturca si deputatii Adrian Todor, Catalin Radulescu si Dan Ciocan au fost exclusi, marti, din PSD pentru ca au lipsit de la sedinta de plen comun a Parlamentului in care trebuia sa se dezbata si sa se voteze motiunea de cenzura.

Realitatea Plus a anuntat, marti seara, ca senatoarea PSD Roxana Paturca, unul dintre cei patru parlamentari PSD exclusi din partid dupa ce au lipsit de la dezbaterea din Parlament a motiunii de cenzura, s-a inscris in PNL.

loading...

Roxana Paturca va activa in grupul PNL de la Senat. Liberalii au primit vestea noii achizitii de la liderul de grup, Daniel Fenechiu. Intr-un mesaj, acesta i-a urat succes noii colege si a felicitat-o pentru demersul de ieri, transmite Realitatea Plus.

In urma cu doar doua saptamani, Paturca acuza PNL ca da „tunuri financiare” in pandemie.

„PSD ramane alaturi de pensionari si sustine majorarea cu 40% a pensiilor de la 1 septembrie. Desi PNL se opune cu toata forta politica majorarii pensiilor, PSD ramane acelasi partid care este aproape de oameni si aproape de toti romanii care isi fac sau si-au facut datoria fata de tara.

(…) PNL nu are voie sa spuna ca ‘nu sunt bani de pensii’ atat timp cat au gasit bani pentru tunurile financiare date in timpul pandemiei sau atat timp cat au gasit bani pentru plata la suprapret a mastilor si dezinfectantilor.

PNL nu are voie sa spuna ca ‘nu sunt bani de pensii’ atat timp cat au bani pentru clientela politica si au bani pentru a promite primarilor din cadrul tuturor partidelor fonduri nelimitate pentru comunele lor daca vor trece la PNL.

Nu pensionarii sunt cei care trebuie sa deconteze afacerile PNL si tunurile financiare ale politicienilor liberali. Pensionarii sunt cea mai asuprita categorie sociala, dar o categorie care si-a facut datoria fata de societate si fata de tara. Din acest motiv PSD va face scut in jurul acestora in Parlament si le va apara drepturile castigate prin lege”, scria Paturca pe Facebook.

 

 

loading...

1 Comment

  • mai buiete ..tactu erea un superficial.cand te o botezat cu cele doua nume istorice s o gandit la Rares ca fiu al marelui Stefan..daa Marele Stefan te o facut cu RARESOAIA ..care se pare ca erea o putana cu sharm..ashea ca tu semeni mai mult cu raresoaia ma buiete ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *