sâmbătă, octombrie 24

Contre între Nicușor Dan și Traian Băsescu

Europarlamentarii Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, şi Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei, au purtat luni un dialog aprins, la B1 TV, pe tema şanselor pe care candidatul dreptei unite, Nicuşor Dan, le are la alegerile locale pentru Bucureşti.

Rareş Bogdan susţine că Nicuşor Dan este singurul candidat capabil să o învingă ăe Gabriela Firea şi spune despre Băsescu că este un bun europarlamentar, dar fostul preşedinte şi primar general nu este de acord, argumentând că Nicuşor Dan nu se pricepe la urbanism, ci doar la acţiuni în justiţie.

loading...

„Rareș Bogdan: Nu există un alt candidat care să aibă șanse să o învingă pe doamna Firea. Domnul Băsescu chiar dacă e candidat, el e un europarlamentar bun la Parlamentul European.

Traian Băsescu: Vă rog să nu-mi stabiliți soarta! Dar dacă bucureștenii vor alege pe criterii politice vor avea politică. Eu când am fost votat am avut 4 %. Nu e un argument pentru alegeri locale. Parlamentul este despre politică, iar alegerile locale sunt pentru a dezvolta. Orașul o să pută a gunoaie, apa caldă va fi ca și acum! Nicușor Dan a fost interesat de procese, nu de problema urbanismului… Dacă era interesat se putea interesa de PUG, acela din 2002… Dacă noi gândim ca politicienii asta e.

loading...

Am ajuns la ridicolul ridicolului că am ajuns să inaugurăm jumătate de pod. Acea jumătate se oprește între blocuri. Iohannis și Orban au inaugurat trenul dar era decent să se spună că se numește Gică Popescu!

Nicușor Dan ar fi un excepțional angajat la disciplina în construcții, un inspector!

Rareș Bogdan: Eu vă pot spune despre PNL. Noi îl considerăm pe Nicușor Dan că are prima șansă…Dar țara nu se reduce la București.”, a fost dialogul purtat de cei doi.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *